fsd academy j013

Footballskills Drenthe Academy vs HZVV J013-1 bij SV Pesse: 2-2

FSD Academy, Onze partners, Voetbalschool

Footballskills Drenthe Academy vs HZVV J013-1 bij SV Pesse: 2-2

Vandaag was weer een geweldige dag voor Footballskills Drenthe Academy, want ons team ging de strijd aan tegen HZVV 13-1. En wat zijn we ongelooflijk trots op onze spelers!

 

Het was een intensieve wedstrijd waarin onze spelers hebben laten zien wat ze waard zijn. Maar wat ons het meest trots maakt, is hoe ze als een echt team hebben samengewerkt.

 

Je ziet, al deze kinderen komen van verschillende clubs en trainen op verschillende locaties, maar wanneer ze samen op het veld staan, vormen ze een hecht team. Het is prachtig om te zien hoe ze elkaar steunen, communiceren en samenwerken om tot goede resultaten te komen.

 

En de eindstand? Een welverdiende 2-2! Het resultaat is niet alleen een weergave van hun vaardigheden, maar vooral van hun teamgeest en vastberadenheid. Trots is een understatement!

 

We willen ook SV Pesse bedanken voor hun gastvrijheid. Het was een plezier om tegen jullie te spelen en we kijken uit naar het volgende duel!

 

Bij Footballskills Drenthe Academy geloven we in het ontwikkelen van talent, maar nog belangrijker, in het vormen van sterke teamspelers. Vandaag hebben onze spelers weer bewezen dat ze beide in overvloed hebben.

 

Op naar de volgende wedstrijd en nog meer succesvolle momenten samen!

 

Het team van Footballskills Drenthe Academy šŸ™Œāš½

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Vier je verjaardag bij FSD!

Ben je binnenkort jarig en wil je ook een leuk voetbalfeest? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!