Een bijzonder mooie middag bij SV Pesse onderbouw

Onze partners, Voetbalschool

Een bijzonder mooie middag bij SV Pesse onderbouw

Het was een bijzondere mooie middag vol vreugde en voldoening bij SV Pesse Onderbouw. Het seizoen zit erop en we willen graag iedereen bedanken die hieraan heeft bijgedragen. We kijken terug op een fantastisch seizoen, waarin teamwork en doorzettingsvermogen centraal stonden.

 

Bedankt aan alle betrokkenen

 

Allereerst willen we alle spelers en hun families bedanken. Jullie toewijding en enthousiasme hebben dit seizoen onvergetelijk gemaakt. Elke training en wedstrijd was een bewijs van jullie passie voor het spel en het harde werk dat jullie erin hebben gestoken.

 

Een speciaal woord van dank gaat uit naar: Voortman Pesse & Assen – Badkamers, Keukens & Tegels, Wisse Braun, Albert Staal, en uiteraard SV Pesse zelf. Zonder jullie vertrouwen en steun zouden we niet in staat zijn geweest om onze ambities waar te maken. Jullie bijdragen hebben ons niet alleen in staat gesteld om de benodigde uitrusting en faciliteiten te bekostigen, maar ook om een omgeving te creëren waarin jonge talenten kunnen groeien en bloeien.

 

Het seizoen zat vol met hoogtepunten. Van spannende wedstrijden tot leerzame trainingen, elk moment was een stap vooruit in de ontwikkeling van de jonge voetballers van de SV Pesse onderbouw.

 

Nogmaals bedankt aan iedereen die dit seizoen mogelijk heeft gemaakt. Jullie inzet en steun zijn onmisbaar, en we kijken ernaar uit om samen nog veel meer prachtige momenten te beleven.

 

Met sportieve groet,

 

Het team van Footballskills Drenthe

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

voetbalschool op zondag vv beilen

Voetbalschool Data Bekend: Schrijf je nu in!

Beste voetballiefhebbers, we zijn verheugd om de data voor de voetbalschool bekend te maken! Jongens en meisjes die zich hebben opgegeven, kunnen deze data alvast noteren in hun agenda: 15 september 22 september 13 oktober 27 oktober 17 november

Lees verder»

Vier je verjaardag bij FSD!

Ben je binnenkort jarig en wil je ook een leuk voetbalfeest? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!