Techniek
trainingen

Techniektrainingen voor clubs

Techniektrainingen van FSD

Al enkele jaren wordt FSD ingeschakeld door amateurclubs uit de regio om daar de techniektrainingen te verzorgen. De trainingen zijn een goede aanvulling op de reguliere trainingen bij de clubs. We trainen gedurende de sessies altijd heel intensief op de individuele techniek van de spelers. Techniek wat uiteindelijk functioneel toegepast kan worden in de wedstrijd.

 

Inmiddels verzorgen wij met heel veel plezier de techniek trainingen van VV Beilen, SV Pesse en VV Wijster/SV Pesse combinatie.

techniektrainingen met de bal
Alles met de bal

Wat kan je verwachten?

Trainen op techniek is allereerst het aanleren van de techniek om die vervolgens functioneel te maken, vanuit het basisprincipe dat er in de eerste plaats controle over de bal moet zijn. Hoe meer een speler het gevoel heeft dat hij de bal domineert, hoe verder hij zijn technische vaardigheid kan uitbreiden. Wij willen dit stapsgewijs laten aanleren en de spelers van de clubs waar we mee samenwerken  verder helpen.

De techniektrainingen van FSD bevatten o.a.

Voetbalkampen

Footballskills Drenthe wordt geregeld ingeschakeld om trainingen te geven op voetbalkampen.

 

De afgelopen jaren zijn wij bijvoorbeeld ingeschakeld als techniektrainers voor het groots opgezette Soccer Center Fussballcamp in het duitse Rheiderfehn. Tijdens deze voetbalkampen worden jonge voetballers op technisch en tactisch gebied geschoold en maken ze kennis met het trainen als een prof.

 

Organiseert u een voetbal trainingskamp, dan kunt u ook gebruik maken van onze kennis, ervaring en enthousiasme. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

"Niels geeft altijd op een enthousiaste manier voetbaltraining. Hij weet zijn spelers in zijn enthousiasme mee te krijgen. Hierdoor steken de spelers extra veel op van de techniektrainingen. Waarom? Omdat ze gewoon erg veel plezier aan het spelen van voetbal onder Niels hebben. Ook veel spelers van de Auswahlteams van de DFB (Duitse Voetbalbond) hebben dit inmiddels ervaren."
coach
Wilco Uitslag
Soccer center Fussballcamp

Schakel ons in voor techniek trainingen bij jouw club!

 Neem contact op voor de mogelijkheden!

We hebben uw vraag ontvangen

Dank u voor de interesse in Footballskills Drenthe. We nemen binnen 2 dagen contact met u op over uw vraag!

T-shirt Fsd
Alles op techniek, met de bal en vooral met veel plezier!