Footballskills Drenthe en Sisters verlengen sponsorcontract

Onze partners

Footballskills Drenthe en Sisters verlengen sponsorcontract

Footballskills Drenthe verlengde sponsoring met Sisters

 

Football Skills Drenthe is verheugd om aan te kondigen dat onze gewaardeerde partner, het beste lunchcafé uit Emmen, Sisters, hun sponsorcontract met ons heeft verlengd. Dit betekent dat Sisters al drie jaar lang een trouwe partner is van onze organisatie, en we zijn enorm dankbaar voor hun voortdurende steun.

 

Betrokkenheid bij maatschappelijke activiteiten

 

Sisters ondersteunt al onze maatschappelijke activiteiten, zoals wandelingen en andere projecten tegen eenzaamheid. Hun bijdrage helpt ons ook om voetbalactiviteiten te organiseren en te promoten. Dankzij hun steun kunnen we diverse sportieve en sociale evenementen blijven aanbieden aan onze gemeenschap.

 

In deze onrustige en dure tijd is het essentieel om activiteiten betaalbaar te houden voor iedereen. Onze trouwe sponsors, zoals Sisters, spelen hierin een cruciale rol. Dankzij hun steun kunnen we onze missie voortzetten en betaalbare sport- en maatschappelijke activiteiten blijven aanbieden.

 

Over Sisters

 

Sisters wordt gerund door de drie zussen Bakker, en is het leukste lunchcafé van Emmen en omstreken. Bekend om hun authentieke en heerlijke gerechten met producten uit eigen streek, is Sisters een geliefde plek voor zowel locals als bezoekers.

 

Neem eens een kijkje op hun lunchkaart, vol met voortreffelijke streekproducten. Wij raden vooral het ambachtelijke boerenbrood met warme beenham, gemengde sla, verse bosui en honingmosterd dressing aan. Mocht je in Emmen zijn, sla dan deze gezusters niet over voor een heerlijke lunchervaring.

 

Marinka, Jolanda en de rest van het team van Sisters, bedankt voor jullie vertrouwen en de fijne samenwerking. Jullie steun is van onschatbare waarde voor Football Skills Drenthe en de gemeenschap die wij dienen.

 

Met sportieve groet,

 

Niels Maagd

 

Team Football Skills Drenthe

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Vier je verjaardag bij FSD!

Ben je binnenkort jarig en wil je ook een leuk voetbalfeest? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!