elp

Ontdek zondag 5 mei samen met ons de schoonheid van Elp en omgeving!

Wandelen met FSD

Ontdek zondag 5 mei samen met ons de schoonheid van Elp en omgeving!

Hallo allemaal!

 

Zin in een leuke en actieve wandeling? Kom dan op zondag 5 mei met ons mee naar het pittoreske Elp! We verzamelen bij “KORT Mechanisatie” aan het prachtige Oranje Kanaal, waar we vanuit daar samen naar onze bestemming rijden. Elp, gelegen in het hart van Drenthe, is een schilderachtig dorpje omgeven door groene bossen en uitgestrekte velden. Het is de perfecte plek voor een ontspannen wandeling in de natuur.

 

Of je nu een doorgewinterde wandelaar bent of gewoon op zoek bent naar een gezellige dag buiten, deze wandeling is voor iedereen! Neem je familie, vrienden en zelfs je huisdieren mee voor een onvergetelijke dag. Ons team, bestaande uit Niels, Leidy en Johan, kijkt er enorm naar uit om weer samen op pad te gaan. We hopen dat jij ook met ons mee wandelt!

 

Wil je graag meedoen? Laat ons dan even weten of je erbij bent. Stuur ons een berichtje of bel ons op: +31624503316. We zien je graag op 5 mei voor een heerlijke wandeling vol plezier en gezelligheid!

 

Vriendelijke groeten,

 

Het team van FootballSkillsDrenthe/ Combi Sport Beilen

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

tocht wijster

Wandel mee met FSD op 26 mei rondom Oosthalen

Hallo allemaal, Wij gaan zondag 26 mei weer een leuke wandeling maken, deze keer starten wij bij Philip Wildevuur om vanaf daar een wandeling te maken rondom oosthalen en het landgoed met zijn rododendrons van beeldentuin Wildevuur.

Lees verder»
wandelen

Laatste wandeling in 2023

In een iets druilerige, maar prachtige omgeving van Lhee heeft de wandelgroep van Footballskills Drenthe / sport2000 combisport beilen zondagochtend haar laatste wandeling van 2023 gehad.

Lees verder»

Vier je verjaardag bij FSD!

Ben je binnenkort jarig en wil je ook een leuk voetbalfeest? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!