Football Skills Drenthe en Hup en Fidom Verlengen Sponsorcontract

Onze partners

Football Skills Drenthe en Hup en Fidom Verlengen Sponsorcontract

Football Skills Drenthe is verheugd om aan te kondigen dat onze gewaardeerde partner, Norman Hospers van Hup en Fidom Wonen en Bedrijfsvastgoed, zijn sponsorcontract met ons heeft verlengd voor een jaar! We zijn enorm dankbaar voor Norman’s voortdurende steun.

 

Onze sponsoren spelen een cruciale rol bij het mogelijk maken van betaalbare activiteiten voor iedereen, vooral in deze onrustige en dure tijd. Dankzij hun bijdrage kunnen we onze missie voortzetten en sportieve kansen bieden aan jongeren in de regio.

 

Norman Hospers is niet alleen een succesvol ondernemer, maar ook een toegewijd lid van onze gemeenschap. Als voorzitter van VV Wijster en begeleider van Wijster 1 zet hij zich actief in voor lokale sportverenigingen. Daarnaast is Norman betrokken bij andere lokale verenigingen, wat zijn passie en inzet voor de gemeenschap onderstreept.

 

Zijn betrokkenheid en bereidheid om zijn tijd en talenten te delen maken hem een echte teamspeler. Norman is altijd bereid om anderen te helpen en zijn positieve invloed is voelbaar in de hele gemeenschap.

 

Persoonlijk ben ik erg blij met Norman’s steun. Hij is niet alleen een geweldige sponsor, maar ook een goede vriend. Zijn toewijding en steun hebben een significante impact gehad op het succes van Football Skills Drenthe. Norman, bedankt voor je voortdurende steun! We zijn blij dat je deel uitmaakt van de Football Skills Drenthe familie.

 

Over Hup en Fidom

 

Hup en Fidom is een makelaarskantoor dat al meer dan 20 jaar actief is in de regio Drenthe. Het kantoor is gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van woningen en bedrijfs onroerend goed, zoals winkels, horecapanden, opslagruimtes en kantoorpanden. Hup en Fidom staat bekend om persoonlijke aandacht, kwaliteit en deskundigheid.

 

Op de website van Hup en Fidom kunt u meer informatie vinden over het kantoor, de diensten en de makelaars. Hun toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid maakt hen tot een van de beste makelaarskantoren in de regio.

 

Met de verlenging van het sponsorcontract kijken we uit naar een voortzetting van de succesvolle samenwerking met Hup en Fidom. Samen streven we ernaar om gemeenschappen te versterken en succes te bevorderen. We zijn ervan overtuigd dat we, met de steun van Norman en Hup en Fidom, nog veel meer kunnen bereiken.

 

Nogmaals, een groot dankwoord aan Norman Hospers en Hup en Fidom voor hun voortdurende steun en betrokkenheid. We zien uit naar een succesvol jaar vol nieuwe mogelijkheden en sportieve prestaties.

 

Met sportieve groet,

 

Niels / Team Football Skills Drenthe

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Vier je verjaardag bij FSD!

Ben je binnenkort jarig en wil je ook een leuk voetbalfeest? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!