Wandelen met FSD

Wandel mee met FSD

Ontdek de verborgen schoonheid van (Midden)-Drenthe terwijl je samen met de wandelgroep van FootballSkills Drenthe (FSD) en CombiSport Beilen de paden betreedt. Onze wandelingen brengen je naar adembenemende plekken waar de natuur haar mooiste kleuren en geluiden laat zien en horen. 

 

We nemen je mee op avontuurlijke tochten door de prachtige omgeving van Drenthe. Van uitgestrekte bossen tot glooiende heidevelden en kabbelende beekjes, elke stap brengt je dichter bij de ongerepte natuur die deze regio te bieden heeft.

 

Onze wandelgroep biedt niet alleen de mogelijkheid om te genieten van de rust en stilte van de natuur, maar ook om nieuwe mensen te ontmoeten en gezamenlijk te genieten van een gezonde en actieve levensstijl. Of je nu een doorgewinterde wandelaar bent of net begint.

 

Laat je verrassen door de diversiteit en schoonheid van (Midden)-Drenthe terwijl je samen met FSD en onze partners op ontdekkingstocht gaat.

wandelen lheebroek
Combi sport beilen

wil je ook graag met ons meewandelen? Meld je aan!

Loop gezellig met onze wandelgroep mee!

+31624503316

wandelen

Laatste wandeling in 2023

In een iets druilerige, maar prachtige omgeving van Lhee heeft de wandelgroep van Footballskills Drenthe / sport2000 combisport beilen zondagochtend haar laatste wandeling van 2023 gehad.

Lees verder »

Ontdek de Vossenberg: Wandelen met Footballskills Drenthe!

Ben jij klaar om de natuur in Midden-Drenthe te verkennen? Op zondag 29 oktober organiseert Footballskills Drenthe een inspirerende wandeling in samenwerking met de FSD Wandelgroep en Gezond in Midden-Drenthe, ondersteund door CombiSport Sport2000 Beilen. Dit wordt een dag vol avontuur, waarbij we de adembenemende Vossenberg Wijster route verkennen.

Lees verder »