FootballSkills Drenthe: Samen sterk met Pearle Opticiens Beilen

Onze partners

FootballSkills Drenthe: Samen sterk met Pearle Opticiens Beilen

Bij FootballSkills Drenthe zijn we ontzettend trots op onze fantastische partner, Pearle Opticiens Beilen! Al een jaar lang helpt Gerard Wubs en zijn team ons met al onze maatschappelijke activiteiten, en we kunnen niet genoeg benadrukken hoe waardevol hun steun voor ons is.

 

Een Partner in kwaliteit en gezondheid

 

Pearle Opticiens Beilen is een partner die kwaliteit en gezondheid hoog in het vaandel heeft staan. Met hun eerlijke expertise en hoogwaardige producten weten ze zich te onderscheiden in onze mooie regio. Niet alleen leveren ze topkwaliteit brillen en lenzen, maar ze dragen ook actief bij aan de gezondheid en het welzijn van onze gemeenschap.

 

Steun voor maatschappelijke activiteiten

 

Het team van Pearle Opticiens Beilen staat niet alleen klaar voor FootballSkills Drenthe, maar ondersteunt ook tal van andere activiteiten die plaatsvinden in Midden Drenthe en zelfs daarbuiten. Hun betrokkenheid bij de lokale gemeenschap is bewonderenswaardig en draagt bij aan een sterker en gezonder leefklimaat voor iedereen.

 

Bijdrage aan sportieve ontwikkeling

 

We zijn enorm dankbaar dat Gerard en zijn team willen bijdragen aan de gezonde en sportieve ontwikkeling van jong en oud in Midden Drenthe. Hun steun maakt het mogelijk voor ons om onze activiteiten uit te breiden en nog meer mensen te bereiken. Samen maken we het verschil!

 

Team FSD

 

Samen met Pearle Opticiens Beilen en onze andere geweldige partners zetten we ons als een echt team in voor een gezonde en sportieve toekomst voor iedereen in onze regio.

Met sportieve groet,

 

Team FootballSkills Drenthe

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Vier je verjaardag bij FSD!

Ben je binnenkort jarig en wil je ook een leuk voetbalfeest? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!