daan lunsing

Daan Lunsing versterkt het trainersteam van Footballskills Drenthe

FSD Academy, Voetbalschool

Daan Lunsing versterkt het trainersteam van Footballskills Drenthe

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Daan Lunsing ons trainersteam bij de Academie van Footballskills Drenthe komt versterken. Daan zal zijn expertise en passie voor voetbal inzetten om onze spelers verder te ontwikkelen bij het Sport- & Racketcentrum Anybody.

 

Daan is geen onbekende in de voetbalwereld. Momenteel is hij trainer van de teams VKW Westerbork 17-1 en 17-2 en vervult hij tevens de rol van Hoofd Jeugdopleidingen (HJO) bij VKW. Met zijn uitgebreide ervaring en bewezen track record in het begeleiden en trainen van jonge talenten, zijn we ervan overtuigd dat Daan een enorme aanwinst zal zijn voor onze academie.

 

Wij zijn erg blij met de komst van Daan en heten hem van harte welkom in ons team. Met zijn hulp kunnen we onze missie voortzetten om jonge voetballers de vaardigheden en discipline bij te brengen die nodig zijn om te excelleren, zowel op als naast het veld.

 

Daan, welkom bij Footballskills Drenthe! We kijken uit naar een succesvolle samenwerking en zijn er zeker van dat jouw bijdrage een positieve impact zal hebben op onze spelers en onze academie als geheel.

 

Blijf ons volgen voor meer updates en nieuws over onze trainers en programma’s!

 

Met sportieve groet,

Het team van Footballskills Drenthe

 

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

voetbalschool op zondag vv beilen

Voetbalschool Data Bekend: Schrijf je nu in!

Beste voetballiefhebbers, we zijn verheugd om de data voor de voetbalschool bekend te maken! Jongens en meisjes die zich hebben opgegeven, kunnen deze data alvast noteren in hun agenda: 15 september 22 september 13 oktober 27 oktober 17 november

Lees verder»

Vier je verjaardag bij FSD!

Ben je binnenkort jarig en wil je ook een leuk voetbalfeest? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!