Succesvolle afsluiting van het project “1 tegen Eenzaamheid”

Geen categorie

Succesvolle afsluiting van het project “1 tegen Eenzaamheid”

Deze week hebben we met trots het project “1 tegen Eenzaamheid” succesvol afgesloten. Dit initiatief, een samenwerking tussen Footballskills Drenthe en onze gewaardeerde partner Kapsalon Alice, heeft zich ingezet om eenzaamheid in Midden-Drenthe te verminderen en hen een gevoel van gemeenschap en verbondenheid te geven.

 

Een hartverwarmend initiatief

 

Het project “1 tegen Eenzaamheid” had als doel om eenzame personen in onze gemeenschap te bereiken en hen een moment van persoonlijke aandacht en zorg te bieden. Door middel van diverse activiteiten en persoonlijke gesprekken hebben we geprobeerd een glimlach op hun gezicht te toveren en hen te laten voelen dat ze er niet alleen voor staan.

 

Kapsalon Alice: Een waardevolle partner

 

We willen Kapsalon Alice in het bijzonder bedanken voor hun onmisbare bijdrage aan dit project. Hun inzet en toewijding hebben een groot verschil gemaakt. De warme en gastvrije omgeving van de kapsalon bied de perfecte setting voor mooie gesprekken bij de beste haarstylisten. Bij “Alice” krijg je meer dan alleen een knipbeurt!

 

Gea Klouwen, van Kapsalon Alice, heeft met haar hartelijke persoonlijkheid en zorgzaamheid veel harten veroverd. Haar betrokkenheid bij onder meer dit project was een belangrijke bijdrage voor het succes ervan. Gea, bedankt voor je hulp en inzet.

 

Dank aan onze mooie gemeenschap in Midden – Drenthe

 

Het succes van “1 tegen Eenzaamheid” zou niet mogelijk zijn geweest zonder de steun van de hele gemeenschap. We zijn dankbaar voor de vrijwilligers, sponsoren en iedereen die heeft bijgedragen aan dit mooie project. Samen hebben we laten zien dat we een verschil kunnen maken in het leven van anderen.

 

Vooruitblik

 

Hoewel dit project nu is afgesloten, blijven we ons inzetten voor het welzijn van onze gemeenschap. We kijken al uit naar toekomstige initiatieven en samenwerkingen die bijdragen aan een betere en meer verbonden samenleving.

 

Blijf ons volgen voor meer updates en verhalen over onze activiteiten. Samen kunnen we eenzaamheid bestrijden en zorgen voor een gemeenschap waarin iedereen zich gewaardeerd en geliefd voelt.

 

Met dankbare groet,

 

Het team van Footballskills Drenthe

 

 

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Vier je verjaardag bij FSD!

Ben je binnenkort jarig en wil je ook een leuk voetbalfeest? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!