Start van een nieuw Seizoen: Footballskills Drenthe in de Maatschappij

FSD in de maatschappij

Start van een nieuw Seizoen: Footballskills Drenthe in de Maatschappij

Vandaag markeerde het begin van een nieuw en spannend seizoen voor Footballskills Drenthe in de maatschappij. In het pittoreske Drijber op de lokale school, hebben we een inspirerende dag beleefd met een focus op samenwerking en maatschappelijke betrokkenheid.

Samenwerken voor een betere samenleving

 

Onze eerste les van het seizoen stond in het teken van samenwerken in de maatschappij. Samen met Albert Staal, een gewaardeerde ondernemer van Voortman Pesse & Assen – Badkamers, Keukens & Tegels, hebben we een interactieve sessie verzorgd die de leerlingen niet snel zullen vergeten.

 

Albert Staal, een voorstander van lokale initiatieven en maatschappelijke betrokkenheid, deelde zijn inzichten en ervaringen met de kinderen. Hij benadrukte het belang van samenwerken, niet alleen op het veld, maar ook daarbuiten. Zijn verhalen over teamwork in de bedrijfswereld en hoe dit bijdraagt aan succes en gemeenschapszin, waren bijzonder inspirerend.

Leerlingen in actie

 

De leerlingen van de school in Drijber namen actief deel aan de les. Door middel van leuke en leerzame activiteiten hebben ze ervaren hoe belangrijk het is om goed samen te werken. Van teamopdrachten tot groepsspellen, elke activiteit was ontworpen om de waarde van samenwerking te onderstrepen.

 

Dank aan onze partners

 

Deze dag zou niet mogelijk zijn geweest zonder de steun van onze partners. Een speciaal dankwoord gaat uit naar Albert Staal en Voortman Pesse & Assen – Badkamers, Keukens & Tegels. Hun inzet en betrokkenheid bij dit project zijn van onschatbare waarde. Dankzij hun bijdrage kunnen we doorgaan met het aanbieden van waardevolle lessen en activiteiten die bijdragen aan de persoonlijke en sociale ontwikkeling van de kinderen.

Vooruitblik

 

We kijken met veel enthousiasme uit naar de rest van het seizoen. Footballskills Drenthe in de maatschappij blijft zich inzetten om kinderen niet alleen sportieve vaardigheden bij te brengen, maar ook belangrijke levenslessen zoals samenwerken, respect en verantwoordelijkheid.

 

Blijf ons volgen voor meer updates en verhalen over onze activiteiten en de inspirerende ontwikkelingen binnen Footballskills Drenthe.

 

Met sportieve groet,

 

Het team van Footballskills Drenthe

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Vier je verjaardag bij FSD!

Ben je binnenkort jarig en wil je ook een leuk voetbalfeest? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!