Col du vam tocht als afsluiting van een mooi wandeljaar!

Geen categorie, Wandelen met FSD

Col du vam tocht als afsluiting van een mooi wandeljaar!

In een iets druilerige, maar prachtige omgeving van de Col du Vam, heeft de wandelgroep van Footballskills Drenthe vanochtend haar laatste wandeling van 2022 gehad.

 

Ondanks 4 nieuwe deelnemers, was de groep – door ziekte – met 14 deelnemers iets kleiner dan normaal. Dat mocht de wandelpret niet drukken.

 

Onder de bezielende leiding van Johan Götz van Sport 2000 Combisport Beilen en Aleida Dries van Drenthe Promotie Team, hebben de deelnemers een kleine 6 kilometer afgelegd. Met een bezoek aan het Blinkerdje boven op de VAM-berg en een soms ietwat uitdagende wandeling met verrassende elementen, heeft de enthousiaste groep de ochtend afgesloten met warm drankje en heerlijk eigengemaakt gebak van Herberg Eijg&Wijs in Wijster.

 

De gehele groep heeft nu al aangekondigd ook de wandelingen in 2023, waarvan de eerste half januari al zal zijn, mee te willen doen.

 

“Hoe gaaf is dat”, geeft Niels Maagd van Footballskills Drenthe aan, “wat begon als een hart onder de riem in Corona-tijd, is uitgegroeid tot een mooie groep die eens in de drie weken met elkaar Midden-Drenthe verkend door gezellig met elkaar te wandelen”.

 

Nieuwe deelnemers zijn natuurlijk altijd welkom, aanmelden kan bij Maagd via 06-24503316. Maagd benadrukt: “Geen van de activiteiten van Footballskills Drenthe zouden mogelijk zijn zonder de fantastische groep sponsoren van FSD.

 

Zien we u ook in januari bij de FSD-nieuwjaarswandeling?

 

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

tocht wijster

Wandel mee met FSD op 26 mei rondom Oosthalen

Hallo allemaal, Wij gaan zondag 26 mei weer een leuke wandeling maken, deze keer starten wij bij Philip Wildevuur om vanaf daar een wandeling te maken rondom oosthalen en het landgoed met zijn rododendrons van beeldentuin Wildevuur.

Lees verder»

Vier je verjaardag bij FSD!

Ben je binnenkort jarig en wil je ook een leuk voetbalfeest? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!