Football Skills Drenthe en Echte Bakkerij Jordy Schepers verlengen sponsorcontract

Geen categorie, Onze partners

Football Skills Drenthe en Echte Bakkerij Jordy Schepers verlengen sponsorcontract

Football Skills Drenthe en Echte Bakkerij Jordy Schepers verlengen sponsorcontract

 

Football Skills Drenthe is verheugd om aan te kondigen dat Echte Bakkerij Jordy Schepers haar sponsorcontract met ons heeft verlengd voor een jaar!

 

Marjolein Schepers, eigenaresse van Echte Bakkerij Jordy Schepers, is al jaren een gewaardeerde partner van Football Skills Drenthe. We zijn enorm dankbaar voor Marjolein haar voortdurende steun. Onze sponsoren spelen een cruciale rol bij het mogelijk maken van betaalbare activiteiten voor iedereen, vooral in deze onrustige en dure tijd. Samen met Marjolein streven we ernaar om onze lokale gemeenschap te versterken en succes te bevorderen.

 

Wij zijn trotse sponsor van Football Skills Drenthe en vinden het naast een gezonde voeding ontzettend belangrijk dat iedereen kan sporten op zijn eigen manier. Jong en oud. En niet alleen met elkaar op een fanatieke training, maar ook met bijvoorbeeld een gezonde wandeling voor de oudere jeugd. Alles voor een gezonde en plezierige levensstijl, waarin niemand vergeten wordt!“, aldus Marjolein.

 

We zijn erg blij met deze verlenging en we kijken ernaar uit om nog jaren samen te werken met Echte Bakkerij Jordy Schepers!

 

Echte Bakkerij Jordy Schepers is een familiebedrijf dat al meer dan 50 jaar brood en banket bakt in Drenthe. De bakkerij heeft drie vestigingen in Witteveen, Westerbork en Beilen en staat bekend om de verse producten, passie voor het bakkersvak en de betrokkenheid bij de lokale gemeenschap. Bekijk ook eens de website voor meer informatie over deze echte Bakker!

 

De samenwerking tussen Football Skills Drenthe en Echte Bakkerij Jordy Schepers is een mooie manier om kinderen te laten kennismaken met voetbal en een gezonde voeding. Wij kunnen mede door de sponsoring van de bakkerij betaalbare trainingen aanbieden en het is geweldig dat Marjolein door deze samenwerking een bijdrage wil leveren aan de gezondeid en sportiviteit van onze lokale gemeenschap.

 

We kijken ernaar uit om samen met Echte Bakkerij Jordy Schepers nog jarenlang te kunnen werken aan een gezonde en sportieve toekomst voor de kinderen in Drenthe!

 

Sportieve groet,

 

Niels

Team FSD

 

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Vier je verjaardag bij FSD!

Ben je binnenkort jarig en wil je ook een leuk voetbalfeest? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!