0593

Footballskills Drenthe – Nielsbrief: Samen sterk voor het goede doel!

FSD in de maatschappij, Voetbalschool

Footballskills Drenthe – Nielsbrief: Samen sterk voor het goede doel!

18 juli 2023 – Jaargang 1, nummer 1

 

Beste lezers,

 

Het is tijd voor onze allereerste Nielsbrief! Met trots willen we jullie graag op de hoogte stellen van alle fantastische initiatieven die we de afgelopen maanden bij Footballskills Drenthe hebben ondernomen. Samen met jullie steun hebben we veel mooie projecten kunnen realiseren, waarvoor onze oprechte dank!

 

Kinderen voor Kinderen – Zomeravond Voetbalclinic

Onlangs organiseerden we een onvergetelijke zomeravond voetbalclinic waar maar liefst 40 kinderen aan deelnamen. Het beste nieuws is dat alle opbrengsten ten goede kwamen aan Stichting Het Vergeten Kind, een organisatie die zich inzet voor kinderen die het moeilijk hebben. Dankzij jullie enthousiasme en steun kunnen we meer van deze activiteiten verbinden aan goede doelen in de toekomst.

 

Week van de Eenzaamheid

Eenzaamheid is een probleem dat zowel jong als oud kan treffen. Daarom hebben we ons ingezet voor de Week van de Eenzaamheid, waarbij we 40 gezinnen hebben bezocht met een kleine attentie. Het was hartverwarmend en ontroerend om te zien hoeveel dit gebaar voor mensen betekende. We waren vooral verrast om te ontdekken dat eenzaamheid ook onder jongeren voorkomt. In het najaar zullen we deze actie herhalen en onze inzet vergroten.

 

Wandelen met FSD – Verbinden door Bewegen

Onze wandelgroep groeit gestaag! Met gemiddeld 35 deelnemers per keer en leeftijden tussen de 30 en 80 jaar, is het een diverse en gezellige groep. Elke drie weken gaan we op pad, vertrekken we vanaf verschillende locaties, en verkennen we prachtige stukjes natuur in en rond Midden-Drenthe. De wandelingen hebben niet alleen een positieve invloed op onze gezondheid, maar bieden ook een gevoel van verbondenheid. We nodigen iedereen van harte uit om mee te doen aan onze wandeltochten die in augustus weer van start gaan.

 

Weerbaarheidstrainingen – Bouwen aan Zelfvertrouwen

Dit jaar zijn we begonnen met weerbaarheidstrainingen op scholen, waarbij we verschillende sportdisciplines combineren. Onze focus ligt op het begrijpen en helpen van elkaar, ongeacht achtergrond of verschil. We bespreken belangrijke thema’s zoals alcohol, drugs, pesten en omgaan met social media. Het is prachtig om te zien hoe de kinderen groeien, meer zelfvertrouwen ontwikkelen en elkaar steunen wanneer dat nodig is.

 

FSD Academy – Voetbaltalent naar een hoger niveau

Onze voetbalschool, de FSD Academy, blijft ook groeien en bloeien. Met maar liefst 8 trainers begeleiden we wekelijks 70 kinderen tussen 6 en 14 jaar oud. We streven ernaar om de deelnamekosten zo laag mogelijk te houden, zodat alle kinderen de kans krijgen om hun voetbalskills te ontwikkelen. Onlangs hebben we met de steun van onze sponsoren prachtig trainingsmateriaal kunnen aanschaffen, waardoor de trainingen nog beter worden.

 

Samen Sterk voor het Goede Doel

Tot slot willen we al onze sponsoren, familie, vrienden en alle fantastische mensen om ons heen bedanken voor hun steun en betrokkenheid bij Footballskills Drenthe. Zonder jullie zou al dit moois niet mogelijk zijn! We hopen dat jullie een fantastische zomer hebben en kijken uit naar de voortzetting van onze initiatieven in de toekomst.

Met sportieve groeten,

Niels – Footballskills Drenthe

FSD Nielsbrief 1

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Vier je verjaardag bij FSD!

Ben je binnenkort jarig en wil je ook een leuk voetbalfeest? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!