Football Skills Drenthe en Hup en Fidom verlengen sponsorcontract

FSD in de maatschappij, Onze partners

Football Skills Drenthe en Hup en Fidom verlengen sponsorcontract

 

Football Skills Drenthe en Hup en Fidom verlengen sponsorcontract

 

Football Skills Drenthe is verheugd om aan te kondigen dat onze gewaardeerde partner, Norman Hospers van Hup en Fidom  Wonen en Bedrijfsvastgoed, zijn sponsorcontract met ons heeft verlengd voor een jaar!

 

We zijn enorm dankbaar voor Norman’s voortdurende steun. Onze sponsoren spelen een cruciale rol bij het mogelijk maken van betaalbare activiteiten voor iedereen, vooral in deze onrustige en dure tijd. Samen met Norman, die het beste makelaarskantoor in de regio runt, streven we ernaar om gemeenschappen te versterken en succes te bevorderen.

 

Norman is ook een toegewijd lid van onze gemeenschap. Hij is voorzitter van VV Wijster en begeleider van Wijster 1. Hij is ook een actief lid van andere lokale verenigingen. Norman is een echte teamspeler en altijd bereid om zijn tijd en talenten te geven om anderen te helpen.

 

Persoonlijk ben ik erg blij met Norman’s steun. Hij is niet alleen een geweldige sponsor, maar ook een goede vriend. Ik heb veel aan hem te danken. Norman, bedankt voor je steun! We zijn blij dat je deel uitmaakt van de Football Skills Drenthe familie.

 

Over Hup en Fidom

 

Hup en Fidom is een makelaarskantoor dat al meer dan 20 jaar actief is in de regio Drenthe. Het kantoor is gespecialiseerd in onder meer verkoop en verhuur van woningen en bedrijfs onroerend goed, zoals winkels, horecapanden, opslagruimtes en kantoorpanden. Hup en Fidom staat voor persoonlijke aandacht, kwaliteit en deskundigheid.

 

Op de website van Hup en Fidom kunt u meer informatie vinden over het kantoor, de diensten en de makelaars.

 

Niels / Team FSD

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Vier je verjaardag bij FSD!

Ben je binnenkort jarig en wil je ook een leuk voetbalfeest? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!