Vandaag dag #2 project FSD I.S.M. IKC de Lindelaar in Westerbork.

FSD in de maatschappij, Voetbalschool

Vandaag dag #2 project FSD I.S.M. IKC de Lindelaar in Westerbork.

IKC de Lindelaar i

Wij waren vandaag weer te gast bij ValtJeMet Survivalrunners Westerbork.

 

Bedankt voor jullie gastvrijheid! We hebben een fantastische dag gehad met de enthousiaste kinderen van IKC De Lindelaar uit Westerbork.

 

Met groep 8 hebben wij onder meer geleerd om op de juiste manier samen te werken als klas en als groep bij de diverse survival disciplines die we hebben gedaan! Het was niet alleen zeer leerzaam maar ook erg leuk. De kinderen hebben genoten en weer veel opgestoken vandaag!

 

Tot maandag allemaal. Dan gaan wij naar Annemiek Smegen van QUENO Sport & Fitness Westerbork. En gaan we genieten van een ongetwijfeld leuke en sportieve WorkOut.

 

Wij hebben er zin in!

 

Team FSD

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Samen sterk tegen eenzaamheid: Football Skills Drenthe zet zich in

Het einde van het jaar nadert, en bij Football Skills Drenthe kijken we terug op een jaar vol sportieve hoogtepunten en maatschappelijke betrokkenheid. In het bijzonder willen we de aandacht vestigen op onze jaarlijkse inzet voor het goede doel, waarbij we in de laatste week van december ons richten op het thema “1 tegen Eenzaamheid.”

Lees verder»

Data voorjaar FSD Voetbalschool bekend

De data van de voorjaar voetbalschool zijn inmiddels bekend.

De jongens en meisjes die zich hebben opgegeven kunnen dit alvast noteren. 24 maart en 14 april, 21 april en 5 mei  en tenslotte 26 mei zal er worden getraind op Sportpark Noord-West dit i.s.m. v.v. Beilen.

Lees verder»

Vier je verjaardag bij FSD!

Ben je binnenkort jarig en wil je ook een leuk voetbalfeest? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!