techniektrainingen met de bal

INSCHRIJVING GEOPEND VOOR TRAININGEN FSD

Voetbalschool

INSCHRIJVING GEOPEND VOOR TRAININGEN FSD

inschrijving voetbalschool

 

Vanaf september start Footballskills Drenthe(FSD) met extra trainingen waarin de techniek van de deelnemers op een leuke speelse manier verder wordt ontwikkeld.

 

De trainingen hebben als doel het verbeteren van de individuele voetbalkwaliteiten van de deelnemers, ongeacht het niveau waarop het kind zich bevindt. Naast de ontwikkeling staat het plezier voorop tijdens deze trainingen. Alles met bal en vol passie!

 

Niels Maagd: ‘Wij willen kinderen zelfvertrouwen geven door onze clinics aan te bieden. En merken dat er vaak gekeken wordt naar wat jongeren niet kunnen. Ons doel is om erachter te komen wat iemand wel kan. We willen jongeren het gevoel geven dat ze er toe doen.’

  • De techniektraining is bedoeld voor 6 tot 14 jarigen.
  • De trainingen worden gegeven door onze FSD docenten.
  • De trainingen vinden vanaf september eens per 2 à 3 weken plaats, op zondagmorgen van 10.00  tot 11.30 uur.
  • Locatie: Sportpark Noord-West in Beilen, Eursingerweg 14.

 

Er is een maximum aantal deelnemers ingesteld (daarom gelden de aanmeldingen op volgorde van opgave), dus wees er snel bij!

 

Voor opgave voor het nieuwe trainingspakket, informatie over de trainingen/clinics, de onderlinge wedstrijden of andere mogelijkheden en samenwerking met Footballskills Drenthe, kun je ook altijd contact opnemen met Niels Maagd via telefoonnummer 06- 24503316 of via e-mail: info@footballskillsdrenthe.nl

 

Team FSD

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Vier je verjaardag bij FSD!

Ben je binnenkort jarig en wil je ook een leuk voetbalfeest? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!