Steun vv Wijster morgen ook in Oosterhesselen!

Op pad met niels

Steun vv Wijster morgen ook in Oosterhesselen!

vvwijster

Morgen 24 april 2022 voetbalt V.V. Wijster 1 tegen V.V. VIOS. De aftrap is om 14.00 uur op het sportpark in Oosterhesselen.

 

Sinds kort is Niels Maagd van team FSD ad interim hoofdtrainer van v.v. Wijster. Hij neemt de laatste 14 wedstrijden van het seizoen over als trainer. De afgelopen wedstrijden van het vlaggenschip van deze mooie club stonden garant voor spektakel. Vooral de 3-3 tegen EHS ’85 sprong hierbij in het oog.

 

De wijsterlingen maken zich op voor het slot van de competitie. Met de 7e plaats in de 4e klasse D draait de ploeg van Niels in de middenmoot mee. Het doel is om nog aansluiting te vinden bij de subtop en dat moet (met steun van de trouwe aanhang) mogelijk zijn in de laatste 7 wedstrijden van het seizoen!!

 

Kom daarom de groen witte formatie aanmoedigen zondag a.s. in Oosterhesselen! Het spektakel begint om 14:00!

 

Sportieve groet,

 

Niels

Team FSD

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Natascha & FSD gaan samen op een sportieve reis!

FSD & Travel Counsellor Natascha Van Dam gaan samen een sportieve reis aan. We zijn erg blij om weer een nieuwe partner te kunnen aankondigen.    Natascha is als persoonlijke reisadviseur thuis in de hele wereld. Als Travel Counsellor helpt

Lees verder»

3e voorjaarswandeling was weer gezellig!

Afgelopen zondag was alweer de 3e voorjaars wandeling van FSD/Sport2000 Combisport.   Samen met Aleida van promotieteam Drenthe was er een leuke wandeltocht uitgezet in en om het mooie dorp Orvelte. Ook werd de ijzertijd boerderij aangedaan waar Aleida leuke

Lees verder»

Vier je verjaardag bij FSD!

Ben je binnenkort jarig en wil je ook een leuk voetbalfeest? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!