Niels en Johan gaan wandelen voor Stichting Het Vergeten Kind

Op pad met niels, Wandelen met FSD

Niels en Johan gaan wandelen voor Stichting Het Vergeten Kind

Niels Maagd en Johan Gotz gaan aan de wandel voor Stichting Het Vergeten Kind 

 

Op 27 februari zal Niels Maagd van Footballskills Drenthe samen met Johan Gotz van Combi Sport 2000 gaan wandelen om zoveel mogelijk geld op te halen voor Stichting Het Vergeten Kind, een landelijke organisatie die zich inzet voor kwetsbare kinderen.

 

Niels en Johan starten om 10 uur vanuit Borger en gaan een wandeltocht maken van maar liefst 30 kilometer. De tocht eindigt in Beilen. Het streven is om minimaal 1000 euro op te halen voor dit goede doel.

 

Zoals bekend draagt Niels zijn medemens een warm hart toe door zich veelvuldig in te zetten op maatschappelijk vlak binnen de gemeente Midden-Drenthe. Denk hierbij aan de wandeltochten die hij organiseert, de plaatselijke ondernemers die hij in het zonnetje zet met zijn afleveringen van “Op pad met Niels” en zijn projecten om de eenzaamheid bij ouderen tegen te gaan. Daarnaast probeert Niels via zijn voetbalschool, sportclinics en allerlei andere activiteiten de plaatselijke jeugd het plezier in sporten bij te brengen. Ook middels zijn functie van Gemeenteraadslid namens Gemeentebelangen Smilde-Beilen-Westerbork  zet Niels zich in om eenzaamheid tegen te gaan.

 

De wandeltocht van Niels en Johan past precies in het beleid van Footballskills Drenthe en de opbrengst zal geheel ten goede komen aan de Stichting het Vergeten Kind. De heren hopen met de wandeltocht veel geld op  te halen voor deze sympathieke organisatie.

 

Steun jij Niels en Johan bij deze actie en wil je een donatie geven aan Stichting Het Vergeten Kind? Klik dan op de link en vul het bedrag in dat je wil doneren: https://actie.hetvergetenkind.nl/actie/niels-maagd/poster

 

FSD

 

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

tocht wijster

Wandel mee met FSD op 26 mei rondom Oosthalen

Hallo allemaal, Wij gaan zondag 26 mei weer een leuke wandeling maken, deze keer starten wij bij Philip Wildevuur om vanaf daar een wandeling te maken rondom oosthalen en het landgoed met zijn rododendrons van beeldentuin Wildevuur.

Lees verder»

Vier je verjaardag bij FSD!

Ben je binnenkort jarig en wil je ook een leuk voetbalfeest? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!