Lunchcafe Sisters uit Emmen nieuwe sponsor FSD

Voetbalschool, Op pad met niels

Lunchcafe Sisters uit Emmen nieuwe sponsor FSD

 

Football Skills Drenthe is verheugd! Wij mogen lunchcafé Sisters uit Emmen begroeten als mede sponsor van FSD.

 

Bij mijn bezoek aan dit bedrijf viel mij direct op hoe enthousiast en passievol de medewerkers te werk gaan. Het is een bedrijf wat gerund wordt door jonge eigenaren. Hun advies is gezond, maar lekker eten. Wat perfect aansluit bij onze visie als FSD.

 

Dit dynamisch bedrijf met een divers aanbod, met voor ieder wat wils, zien hiermee de toekomst met vertrouwen tegemoet.

 

Football Skills Drenthe is dan ook trots op deze samenwerking.

 

Even voorstellen:

 

“Wij (Marinka en Jolanda Bakker) hebben onze zorgeloze jeugd doorgebracht in Wijster. Hier zijn wij opgegroeid en hebben hier Niels vanuit zijn voetbalactiviteiten leren kennen. Zijn maatschappelijke betrokkenheid en enthousiasme voor de activiteiten die hij organiseert waarderen wij enorm.

 

Ruim 3 jaar geleden hebben wij de deuren van Sisters in Emmen geopend. Na een flinke verbouwing en een totaal nieuw concept zijn wij samen met ons top team deze uitdaging met veel enthousiasme aangegaan. In ons lunchcafe kun je je hart ophalen aan verse, pure producten uit Emmen en nabije omgeving. Gezond, maar ook lekker eten. Onze leveranciers zijn onze ‘local heroes’.

 

Wij vinden ‘op pad met Niels’ ontzettend leuk. Toen hij ons dus vroeg voor een deelname waren we direct enthousiast. Vanuit deze vraag is ook de samenwerking ontstaan, waar we erg naar uit zien.

 

Onze gedeelde interesse in het bijdragen aan een gezonde maatschappij waarin sociale contacten, ontspanning, beweging en het respect hebben voor elkaar belangrijk zijn. Zo zie je dat terug bij de sfeer in ons team, het contact met onze gasten en onze ‘local heroes’.

 

We kijken uit naar een prettige samenwerking met FSD.” 

 

Neem eens een kijkje op www.sistersemmen.nl om het verhaal van de gezusters en de heerlijke (streek) gerechten te leren kennen!

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Natascha & FSD gaan samen op een sportieve reis!

FSD & Travel Counsellor Natascha Van Dam gaan samen een sportieve reis aan. We zijn erg blij om weer een nieuwe partner te kunnen aankondigen.    Natascha is als persoonlijke reisadviseur thuis in de hele wereld. Als Travel Counsellor helpt

Lees verder»

3e voorjaarswandeling was weer gezellig!

Afgelopen zondag was alweer de 3e voorjaars wandeling van FSD/Sport2000 Combisport.   Samen met Aleida van promotieteam Drenthe was er een leuke wandeltocht uitgezet in en om het mooie dorp Orvelte. Ook werd de ijzertijd boerderij aangedaan waar Aleida leuke

Lees verder»

Vier je verjaardag bij FSD!

Ben je binnenkort jarig en wil je ook een leuk voetbalfeest? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!