wandelen met fsd

Herfst tocht wandelgroep FSD 30-10-22

Wandelen met FSD, Op pad met niels

Herfst tocht wandelgroep FSD 30-10-22

Wij gaan op zondag 30 oktober weer een leuke herfstwandeling maken met de FSD wandelgroep !

 

Ditmaal gaan we naar het Wolvenspoor nabij Elp en willen vanuit hier om 10.00 van start. Iedereen die samen/mee wil rijden raden we aan dit even te overleggen. Er zijn altijd mogelijkheden.

 

Inmiddels is onze FSD wandelgroep de afgelopen jaar flink gegroeid en leren we het natuurschoon in onze eigen mooie gemeente steeds beter kennen. We zijn erg blij dat er telkens nieuwe, enthousiaste mensen zijn die zich aansluiten bij onze wandelgroep.

 

Ook zien wij hierin de maatschappelijke waarde, waarbij bewegen en ontspanning erg belangrijk is. Er ontstaan vriendschappen en we kijken elke keer weer uit naar een mooie gezellige wandeling, waarbij er tijd en ruimte is om bij te kletsen en op een leuke en ontspannen manier de maatschappelijke discussies te bespreken. Met respect en begrip voor elkaars standpunten en opvattingen en altijd op zoek naar een gelijkwaardige oplossing.

 

Wat zou het mooi zijn als dit soort maatschappelijke initiatieven vaker worden georganiseert en mensen weer wat dichter bij elkaar worden gebracht. We moeten het uiteindelijk toch samen doen!

 

Al onze wandeltochten worden mede mogelijk gemaakt door onze partners, die ons geweldig ondersteunen en ons helpen om maatschappelijke activiteiten te organiseren.

 

De start is om 30 oktober aanstaande om 10.00 uur en deelname is gratis. Opgave van tevoren is wel verplicht. Aanmelden kan bij Niels Maagd via telefoonnummer: 06-24503316 of via e-mail: info@footballskillsdrenthe.nl

 

Na de wandeling  kan er traditie getrouw weer koffie met gebak genuttigd worden (mag en is zeker niet verplicht, maar wel gezellig) bij pannenkoeken boerderij “De Strohoed” in Elp.

 

Zien wij jullie zondag 30 Oktober?

 

Groet,

Team FSD

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

1e Wandeltocht FSD 2023 door omgeving Dwingeloo.

Football Skills Drenthe organiseert aanstaande zondag (8 januari) de eerste wandeltocht van 2023. De wandeling start om 10.00 uur bij de Bospub in Dwingeloo en staat onder leiding van een drietal FSD-docenten. Deelname is gratis, maar aanmelden is verplicht. Dat kan bij Niels Maagd: 06-24503316 of info@footballskillsdrenthe.nl.

Lees verder»

Vier je verjaardag bij FSD!

Ben je binnenkort jarig en wil je ook een leuk voetbalfeest? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!