Primera Beilen wordt ook partner van FootballSkills Drenthe!

FSD in de maatschappij, Onze partners

Primera Beilen wordt ook partner van FootballSkills Drenthe!

We hebben fantastisch nieuws! Primera heeft besloten om onze passie voor sport en maatschappelijke betrokkenheid te ondersteunen door sponsor te worden van FootballSkills Drenthe.

 

Als een winkel die bekend staat om zijn diverse assortiment, persoonlijke service en gastvrije ontvangst, is Primera niet alleen gericht op het vervullen van de behoeften van klanten, maar ook op het ondersteunen van initiatieven die een positieve impact hebben op de gemeenschap.

 

Bij FootballSkills Drenthe streven we ernaar om niet alleen voetbalvaardigheden te verbeteren, maar ook om een positieve invloed te hebben op onze samenleving. We geloven in de kracht van sport om mensen samen te brengen en een gevoel van gemeenschap te creëren. Daarom zijn we enorm verheugd om Primera te verwelkomen als onze sponsor, een bedrijf dat niet alleen onze liefde voor sport deelt, maar ook onze waarden van maatschappelijke betrokkenheid omarmt.

 

Met de steun van Primera kunnen we niet alleen onze voetbalactiviteiten uitbreiden, maar ook onze inspanningen om een verschil te maken in de gemeenschap versterken. Samen zullen we initiatieven ondersteunen die eenzaamheid bestrijden, sociale verbindingen bevorderen en het welzijn van mensen verbeteren.

 

We zijn ontzettend dankbaar voor de steun van Primera en kijken ernaar uit om samen een positieve impact te hebben, niet alleen op het voetbalveld, maar ook daarbuiten. Laten we samen streven naar een gezondere, gelukkigere en meer verbonden samenleving.

 

Het team van Primera stelt zich graag even voor:

 

Primera biedt een assortiment, bestaande uit een mix van artikelen en diensten zoals o.a. diverse Gifts, kantoorartikelen, boeken, tabak, wenskaarten, geldmaat, loterijen, tijdschriften, en cadeau-kaarten, relevant op verschillende momenten. We streven ernaar om iedere klant gastvrij te ontvangen, met aandacht te woord te staan, te adviseren en cadeaus mooi te verpakken zodat hij/zij vrolijk en tevreden de winkel weer uit gaat.

 

Ons motto is dan ook ‘ Alles wat je aandacht geeft, groeit’ Wij verbinden onze naam graag aan een organisatie die sport en beweging belangrijk vindt en zich daarnaast ook nog graag inzet voor het maatschappelijk belang door mooie initiatieven zoals o.a. wandeltochten en een tegen eenzaamheid!

 

Groetjes,

 

Atze en Sanne ten Hoeve

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Vier je verjaardag bij FSD!

Ben je binnenkort jarig en wil je ook een leuk voetbalfeest? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!