anybody

Derde selectieochtend FSD Academy – Persbericht 18-02-2024

FSD Academy, Onze partners, Voetbalschool

Derde selectieochtend FSD Academy – Persbericht 18-02-2024

Persbericht 18-02-2024

Football Skills Drenthe en Sportcentrum Anybody in Beilen hebben succesvol de handen in één geslagen om voetbaltalenten een stap verder te brengen in hun ontwikkeling.

 

Twee selectiemomenten en inmiddels twee lichtingen verder, organiseert FSD Academy op zondag 17 maart een derde selectiemoment. Priscilla Lichtendonk van Anybody: “Het is prachtig om te zien hoe de al talentvolle jeugd nog verder kan groeien. De inzet en talent die ze hebben zetten ze vol in, niet alleen tijdens de trainingen, maar ook in de oefenwedstrijden die o.a. tegen de jeugd van FC Emmen zijn gespeeld.

 

De jeugd heeft echt de toekomst en ons sportcentrum beschikt over faciliteiten om het niveau van de voetballers zowel fysiek als mentaal omhoog te brengen. De activiteiten bestaan uit conditionele, kracht en mentale trainingen. Fantastisch om als sportcentrum hier een steentje aan bijdragen”.

 

Maagd vult aan: “De FSD Academy is een echt aanvulling op alle activiteiten die we al doen op het gebied van voetbalontwikkeling bij de jeugd. Ik kijk met veel genoegen uit naar de toekomst van de Academy!” Tijdens de derde selectiedag op 17 maart bij Sportcentrum Anybody wordt gekeken of de Academy iets kan betekenen in de ambities van de deelnemers en natuurlijk vice versa.

 

Informatie over trainingstijden, kosten, etc. staan op de website van de FSD. Aanmelden voor de selectiedag op 17 maart kan door een mail te sturen aan nielsmaagd@gmail.com. Niels Maagd: “We kijken er naar uit om nog meer talenten te begeleiden bij ons Academy, wees welkom!”.

 

Voor informatie over de maatschappelijke projecten, clinics, trainingen en de sponsoren van FSD, kan contact opgenomen worden met Niels Maagd op 06- 24503316. Blijf verder op de hoogte door de website en door de socials van FSD te volgen. Meer informatie over Sportcentrum Anybody kan je vinden op de website Volg Sportcentrum Anybody ook op de socials.

 

Team FSD/Anybody

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

voetbalschool op zondag vv beilen

Voetbalschool Data Bekend: Schrijf je nu in!

Beste voetballiefhebbers, we zijn verheugd om de data voor de voetbalschool bekend te maken! Jongens en meisjes die zich hebben opgegeven, kunnen deze data alvast noteren in hun agenda: 15 september 22 september 13 oktober 27 oktober 17 november

Lees verder»

Vier je verjaardag bij FSD!

Ben je binnenkort jarig en wil je ook een leuk voetbalfeest? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!