FSD en Sportcentrum Anybody organiseren mixtoernooi voor goede doel

FSD Academy, FSD in de maatschappij

FSD en Sportcentrum Anybody organiseren mixtoernooi voor goede doel

In de voorjaarsvakantie brachten wij voetbalminnend Beilen weer tot leven met een fantastisch mixtoernooi, georganiseerd in samenwerking met Sportcentrum Anybody.

 

Met een grote opkomst van enthousiaste kinderen uit Midden-Drenthe was het sportieve evenement een feest vol voetbalplezier voor het goede doel.

 

We waren trots om te zien hoe de kinderen tijdens het toernooi respectvol en vol enthousiasme met elkaar omgingen. Ze streden niet alleen tegen elkaar, maar hielpen elkaar ook en moedigden elkaar aan tijdens de wedstrijdjes. Dit toernooi stond in het teken van het goede doel, waarbij alle donaties volledig ten goede kwamen aan Stichting ‘Het Vergeten Kind’. Na afloop van het toernooi hebben we de kinderen uitgelegd waarom we voor dit goede doel hebben gekozen en waarom het zo belangrijk is.

 

Dergelijke maatschappelijke activiteiten worden mogelijk gemaakt door de partners en sponsoren van Footballskills Drenthe. Naast onze focus op voetbal organiseren we wandelingen, besteden we aandacht aan eenzaamheid in de maatschappij en blijven we ook in de vakanties activiteiten organiseren die gekoppeld zijn aan goede doelen. We zijn ervan overtuigd dat de jeugd de toekomst heeft, en het is belangrijk dat zij zich bewust worden van de maatschappelijke uitdagingen waar sommige mensen helaas mee te maken hebben.

 

Voor meer informatie over onze maatschappelijke projecten, clinics, trainingen en onze sponsoren kunnen geïnteresseerden contact opnemen met Niels Maagd op 06-24503316. Blijf op de hoogte via onze website en volg onze social media kanalen voor het laatste nieuws en updates.

 

Team FSD

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Vier je verjaardag bij FSD!

Ben je binnenkort jarig en wil je ook een leuk voetbalfeest? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!