sponsor buro smit verlengt

Ook Buro Smit verlengt sponsorcontract voor 2024

FSD in de maatschappij, Onze partners

Ook Buro Smit verlengt sponsorcontract voor 2024

Met enthousiasme kondigt Footballskills Drenthe de verlenging van de samenwerking met Buro Smit aan. Het gerenommeerde Buro blijft onze gemeenschapsinitiatieven ook in 2024 ondersteunen. Bijdragend aan de groei van niet alleen ons voetbalprogramma, maar ook onze campagne “1 tegen eenzaamheid” en georganiseerde wandelingen.

 

Sander Smit, eigenaar van Buro Smit in Beilen, brengt een persoonlijk tintje aan onze samenwerking. Sander heeft zelf ook jarenlang gevoetbald en begrijpt als geen ander het belang van teamsporten en hoe dat iedereen in staat stelt om op hun eigen niveau deel te nemen.

 

Buro Smit, een jong maar ervaren en ambitieus bureau, staat bekend om zijn toewijding aan het creëren van prachtige ontwerpen met nadruk op kwaliteit, duurzaamheid en uitvoerbaarheid. Hun portfolio omvat een divers scala aan projecten. Van nieuwe woningen, schuren en commerciële ruimtes tot uitbreidingen en verbouwingen. Het bureau opereert vanuit de kerngedachte dat een goed ontworpen ruimte een omgeving bevordert waarin gebruikers zich welkom en thuis voelen en worden geaccepteerd, verrast en uitgedaagd.

 

Als een “Erkend leerbedrijf” draagt Buro Smit actief bij aan de toekomst van het vakmanschap, waarbij ze hun toewijding aan het koesteren van de volgende generatie professionals benadrukken. Ontdek meer over de diensten van dit eersteklas bedrijf op hun website.

 

Footballskills Drenthe is dankbaar voor de voortdurende steun van Buro Smit, en we kijken uit naar het behalen van nieuwe mijlpalen samen in 2024.

 

Dank je wel, Buro Smit!

 

Team FSD

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Vier je verjaardag bij FSD!

Ben je binnenkort jarig en wil je ook een leuk voetbalfeest? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!