Disnet verlengt partnerschap met Football Skills Drenthe voor 2024.

Onze partners

Disnet verlengt partnerschap met Football Skills Drenthe voor 2024.

Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat Disnet zijn sponsoring van Football Skills Drenthe (FSD) gaat verlengen! In het komende jaar zullen ze blijven bijdragen aan onze maatschappelijke activiteiten, een samenwerking waar wij bij FSD enorm dankbaar voor zijn.

 

In 2010 begon het avontuur voor Disnet vanuit een garage, waar ze zich toelegden op de distributie van camerastraps van Blackrapid. Met de kernwaarden ‘leverbetrouwbaarheid’ en ‘afspraak is afspraak’ als leidraad, heeft Disnet zich ontwikkeld tot de toonaangevende distributeur in de Europese markt voor fotografie, video, optiek en outdoor. Het belang van de persoonlijke benadering en kwalitatieve service van Disnet zijn waarden die naadloos aansluiten bij de missie van FSD.

 

Miranda Britstra-Lanjouw, CFO van Disnet, heeft een cruciale rol gespeeld bij het tot stand brengen van deze prachtige samenwerking. Het is geweldig om de steun te ontvangen van zo’n mooie Drentse parel, wat ons in staat stelt om onze maatschappelijke projecten en doelen te realiseren.

 

Voor meer informatie over onze maatschappelijke projecten, clinics, initiatieven zoals “1 tegen eenzaamheid”, diverse trainingen en een overzicht van onze gewaardeerde sponsoren, nodigen we je uit om contact op te nemen met Niels Maagd op 06-24503316. Blijf op de hoogte van al onze activiteiten en volg ons op onze sociale media kanalen!

 

Een speciale dank aan Disnet voor hun voortdurende steun aan Football Skills Drenthe. Bezoek hun website of stuur een e-mail naar info@disnet.nl.

 

Met sportieve groeten,

 

Het Team van Football Skills Drenthe

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Vier je verjaardag bij FSD!

Ben je binnenkort jarig en wil je ook een leuk voetbalfeest? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!