fsd academy

FSD/AnyBody talenten schitteren op FC Emmen’s grasmat

FSD Academy

FSD/AnyBody talenten schitteren op FC Emmen’s grasmat

Afgelopen woensdag was een memorabele dag voor de veelbelovende voetbaltalenten van FSD Academy. De jonge talenten betraden voor het eerst het veld bij FC Emmen.

 

Een mooi moment in de vruchtbare samenwerking tussen Football Skills Drenthe en Sport- & Racketcentrum Anybody uit Beilen. De FSD Academy-spelers kregen de kans om tegen de talenten van FC Emmen te spelen. Het is fantastisch dat FC Emmen deze mogelijkheid biedt om aanstormend talent te laten strijden tegen ervaren en goede spelers. Zo’n ervaring is leerzaam voor alle betrokkenen.

 

De wedstrijddag was niet alleen een sportieve prestatie, maar ook een moment van groei en ontwikkeling voor de jonge voetballers. De FSD Academy blijft streven naar vooruitgang en dankt FC Emmen voor de kans om de talenten te laten wennen op een professioneel voetbalveld.

 

Een dag vol passie, spelplezier en leermomenten – zo kijken we terug op de eerste voetbalwedstrijden van de FSD Academy op het mooie terrein van FC Emmen. We kijken uit naar meer van deze ervaringen, waar onze jonge atleten kunnen blijven groeien en bloeien op het voetbalveld.

 

Trots

Team FSD/AnyBody

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Vier je verjaardag bij FSD!

Ben je binnenkort jarig en wil je ook een leuk voetbalfeest? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!