Geslaagde zomeravond clinic bij c.v.v. Fit Boys

Clinics

Geslaagde zomeravond clinic bij c.v.v. Fit Boys

BEILEN – Voetbalschool Football Skills Drenthe heeft vanavond een geslaagde zomeravondclinic i.s.m. CVV Fitboys gehouden op sportpark Noord-West in Beilen. De jeugdspelers kwamen uit geheel Midden-Drenthe.

 

Onder de bezielende leiding van een aantal trainers werden enthousiast partijtjes gespeeld. De teams waren aan elkaar gewaagd, waardoor het spannend was. Doordat de deelnemers afkomstig waren van verschillende verenigingen  werden er leuke contacten gelegd.

 

,,Deze kinderen zijn erg leergierig en pakken de aanwijzingen snel op. Het is super om het voetbal over te kunnen brengen aan deze kinderen”, aldus Niels Maagd, eigenaar van de voetbalschool. ,,Wij vinden dat je acties moet durven maken om jezelf te onderscheiden van de rest. Techniek is alles! Wij hebben daarin ook een maatschappelijke rol omdat wij vinden dat wij kinderen vertrouwen in zichzelf kunnen geven.”

 

De avond was gekoppeld aan een goed doel, namelijk ‘”Stichting het vergeten kind’ De netto-opbrengst van de clinic is aan de actie gedoneerd.

 

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Vier je verjaardag bij FSD!

Ben je binnenkort jarig en wil je ook een leuk voetbalfeest? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!