Lunchcafé Sisters verlengt sponsorcontract met Football Skills Drenthe

Onze partners

Lunchcafé Sisters verlengt sponsorcontract met Football Skills Drenthe

 

Football Skills Drenthe is verheugd om aan te kondigen dat onze gewaardeerde partner, Lunchcafé Sisters uit Emmen, hun sponsorcontract met ons heeft verlengd voor een jaar!

 

We zijn enorm dankbaar voor hun voortdurende steun. Onze sponsors spelen een cruciale rol bij het mogelijk maken van betaalbare activiteiten voor iedereen, vooral in deze onrustige en dure tijd. Samen met de zussen Bakker, die het leukste lunchcafé van Emmen en omstreken runnen, streven we ernaar om gemeenschappen te versterken en succes te bevorderen.

 

Een lunchcafé met authenticiteit en heerlijke streekproducten

 

Lunchcafé Sisters staat bekend om zijn authentieke sfeer en uitstekende culinaire ervaring. Gelegen in Emmen, biedt het lunchcafé een warm welkom aan iedereen die binnenkomt. De gezusters Bakker en hun vriendelijke team zorgen ervoor dat elke bezoeker zich thuis voelt. Met trots serveren ze gerechten die bereid zijn met lokale streekproducten, waardoor ze niet alleen heerlijk smaken, maar ook bijdragen aan de ondersteuning van lokale producenten.

 

Ontdek de heerlijke lunchkaart

 

Als je Emmen bezoekt, mag je Sisters Lunchcafé niet overslaan. De menukaart biedt een scala aan voortreffelijke gerechten, bereid met liefde en vakmanschap. Van hartige broodjes tot verse salades en smaakvolle soepen, er is voor elk wat wils. De warme uitstraling van het café en de gastvrije bediening zorgen ervoor dat je je meteen thuis voelt.

 

Football Skills Drenthe en Lunchcafé Sisters delen dezelfde waarden van gastvrijheid, inclusiviteit en ondersteuning van de gemeenschap. We zijn trots op onze samenwerking en zijn blij dat we kunnen rekenen op de steun van Marinka, Jolanda en het geweldige team van Lunchroom Sisters. Het vertrouwen dat ze in ons stellen en de fijne samenwerking zijn van onschatbare waarde.

 

Namens het hele team van Football Skills Drenthe willen we Marinka, Jolanda en het team van Lunchcafé Sisters bedanken voor hun voortdurende vertrouwen en ondersteuning. Samen blijven we bouwen aan een sterke en bloeiende gemeenschap. Als je op zoek bent naar heerlijk eten, een warme sfeer en een plek waar iedereen welkom is, vergeet dan niet langs te gaan bij Lunchcafé Sisters.

 

Met vriendelijke groet,

 

Niels Maagd

Team Football Skills Drenthe

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Vier je verjaardag bij FSD!

Ben je binnenkort jarig en wil je ook een leuk voetbalfeest? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!