de week van de eenzaamheid

FSD dankbaar voor een drukke week tijdens De Week van de Eenzaamheid

FSD in de maatschappij

FSD dankbaar voor een drukke week tijdens De Week van de Eenzaamheid

*Persbericht

 

FSD dankbaar voor een drukke week tijdens De Week van de Eenzaamheid

 

Tijdens De Week van de Eenzaamheid zijn er veel bezoekjes afgelegd. ‘De verrassing bij de bezochte mensen was erg groot’, verteld Niels Maagd, eigenaar van Footballskills Drenthe. ‘Iedereen, jong en oud(er), was zo blij en dankbaar dat we hen kwamen bezoeken en dat ze waren opgegeven voor deze actie’. Maagd kwam niet met lege handen. Dankzij de vele sponsoren van FSD, kon hij vele kleinigheidjes meebrengen. Maagd prijst zich erg gelukkig met zijn sponsoren.

 

‘Wat een bijzondere en soms heftige gesprekken heb ik mogen voeren, ik ben er nog onder de indruk van’, geeft Maagd aan.

De boodschap die Maagd, FSD en haar sponsoren aan iedereen mee wil geven is: denk niet alleen aan jezelf, maar zie ook anderen om je heen. Zeker in een week waarin veel wordt gevierd en gefeest, zoals deze week met onder andere Koningsdag, dit is zeker niet voor iedereen vanzelfsprekend. Ga eens in gesprek met andere mensen en help elkaar waar nodig. Want er is veel aan de hand in deze harde en af en toe egoïstische wereld. Wij kunnen niet alles oplossen, maar als we beginnen bij onszelf en iemand in onze omgeving helpen.

 

Maagd blijft zich met FSD en haar sponsoren, inzetten voor maatschappelijke initiatieven, komende zomer staat er weer een ander project in planning.

Voor meer informatie over alle activiteiten en de vele sponsoren: Niels Maagd (06-24503316 of https://footballskillsdrenthe.nl)

 

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

sponsor buro smit verlengt

Ook Buro Smit verlengt sponsorcontract voor 2024

Met enthousiasme kondigt Footballskills Drenthe de verlenging van de samenwerking met Buro Smit aan. Het gerenommeerde Buro blijft onze gemeenschapsinitiatieven ondersteunen, bijdragend aan de groei van niet alleen ons voetbalprogramma, maar ook onze campagne “1 tegen eenzaamheid” en georganiseerde wandelingen.

Lees verder»

Vier je verjaardag bij FSD!

Ben je binnenkort jarig en wil je ook een leuk voetbalfeest? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!