Footballskills Drenthe brengt 115 mensen in beweging!

FSD in de maatschappij, Voetbalschool, Wandelen met FSD

Footballskills Drenthe brengt 115 mensen in beweging!

Footballskills Drenthe had een  topzondag. FSD is al jaren bezig om mensen in beweging te krijgen. Jong als oud en alles daar tussen in.

 

Afgelopen zondagochtend had FSD twee activiteiten. De voetbalschool i.s.m. vv beilen en de wandelgroep i.s.m. Sport2000 Combisport Beilen. Dit alles wordt door verschillende vrijwilligers en sponsoren mogelijk gemaakt.

 

Het is uniek dat wij 115 mensen in beweging kunnen krijgen in de leeftijd van 6 tot wel 75 jaar. De voetbalschool bestaat al enkele jaren en we zien meer en meer kinderen die hier aan meedoen. Hierdoor hebben we zelfs één Footballskills Groningen opgericht. Ook zien wij nog steeds een toename van wandelaars.”

 

Afgelopen zondagmorgen is er gewandeld met 38 personen op het Terhorsterzand, deze route van 7 km gelopen met verschillende natuurlijke facetten in het afwisselende gebied. Henk Brink liep mee. Henk doet vrijwilligerswerk op het Terhorsterzand en wist heel veel nieuwe weetjes te vertellen. De waardering voor zijn bijdrage en enthousiaste verhaal was dan ook zeer groot.

 

Johan Gotz en Aleida Dries hielpen mee alles in goede banen te leiden tijdens het wandelen. FSD blijft zich inzetten voor andere maatschappelijke initiatieven in de provincie. Zoals met het project Één tegen Eenzaamheid, dat deze week is begonnen.

 

Voor meer informatie over alle activiteiten en de vele sponsoren: Niels Maagd (0624503316)

 

Team FSD

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

tocht wijster

Wandel mee met FSD op 26 mei rondom Oosthalen

Hallo allemaal, Wij gaan zondag 26 mei weer een leuke wandeling maken, deze keer starten wij bij Philip Wildevuur om vanaf daar een wandeling te maken rondom oosthalen en het landgoed met zijn rododendrons van beeldentuin Wildevuur.

Lees verder»

Vier je verjaardag bij FSD!

Ben je binnenkort jarig en wil je ook een leuk voetbalfeest? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!