Footballskills Drenthe feliciteert Nomi Wolf met haar overstap naar FC Groningen!

FSD Academy, Techniektrainingen, Voetbalschool

Footballskills Drenthe feliciteert Nomi Wolf met haar overstap naar FC Groningen!

 

Footballskills Drenthe feliciteert Nomi met haar overstap naar FC Groningen!

 

Wij feliciteren Nomi van harte met haar overstap naar FC Groningen! Nomi heeft jarenlang bij ons meegedaan op de zondagochtenden Football Skills Drenthe voetbalschool. Ze is een talentvolle voetbalster die altijd hard heeft gewerkt en zich heeft ontwikkeld. Wij zijn trots op haar en wensen haar veel succes bij FC Groningen!

 

Nomi begon op 6-jarige leeftijd met voetballen bij Football Skills Drenthe. Ze was al snel een van de beste speelsters in haar leeftijdscategorie. Ze heeft altijd veel plezier gehad in het voetballen en ze heeft zich altijd voor haar team ingezet. Nomi is een gedreven speelster die altijd alles geeft. Ze is ook een teamplayer die altijd bereid is om anderen te helpen.

 

Wij zijn ervan overtuigd dat Nomi een mooie toekomst heeft in het voetbal. Ze heeft alle kwaliteiten in huis om een succesvolle voetbalster te worden. Wij wensen haar veel succes bij FC Groningen!

 

Een woord van dank aan Nomi’s ouders

 

Wij willen ook Nomi’s ouders bedanken voor hun steun. Sjaak en Bianca hebben altijd alles gedaan om Nomi te helpen in haar voetbalcarrière. Zij hebben haar altijd naar haar trainingen en wedstrijden gebracht en ze hebben haar altijd aangemoedigd. Als Footballskills Drenthe zijn we ook zeer dankbaar met zulke betrokken ouders. Die ook altijd klaarstaan en meedenken met de ontwikkeling van de voetbalschool!

 

Nomi, wij gaan je volgen!

 

Wij gaan Nomi volgen in haar nieuwe avontuur bij FC Groningen en zijn ervan overtuigd dat ze veel succes gaat hebben. We wensen haar het allerbeste!

 

Team FSD

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

voetbalschool op zondag vv beilen

Voetbalschool Data Bekend: Schrijf je nu in!

Beste voetballiefhebbers, we zijn verheugd om de data voor de voetbalschool bekend te maken! Jongens en meisjes die zich hebben opgegeven, kunnen deze data alvast noteren in hun agenda: 15 september 22 september 13 oktober 27 oktober 17 november

Lees verder»

Vier je verjaardag bij FSD!

Ben je binnenkort jarig en wil je ook een leuk voetbalfeest? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!