wandelen fsd

Drukke tijden voor FSD: Wandelingen en Voetbalinitiatieven in Volle Gang

FSD in de maatschappij, Onze partners, Wandelen met FSD

Drukke tijden voor FSD: Wandelingen en Voetbalinitiatieven in Volle Gang

Het is weer een drukke periode voor ons bij Footballskills Drenthe. Met veel enthousiasme en plezier hebben we afgelopen zondag onze derde wandeling van 2024 georganiseerd, in samenwerking met Sport2000 Combisport.

 

Deze keer begonnen we onze tocht bij het gemeentehuis in Beilen, waar meer dan 30 deelnemers zich verzamelden voor een wandeling van ruim 6 kilometer onder leiding van Aleida Dries. De route die Aleida had uitgestippeld, leidde ons door prachtige landschappen, en onderweg genoten we van een welverdiende pauze met warme chocolademelk. De wandeling eindigde bij Robuust, een van onze gewaardeerde partners, waar we samen genoten van heerlijke snert.

 

Het is fantastisch om te zien hoe onze wandelgroep blijft groeien, met zowel vaste deelnemers als nieuwe gezichten die zich aansluiten bij elke wandeling. We blijven deze evenementen in de komende jaren organiseren, in samenwerking met onze partners van Footballskills Drenthe. De volgende wandeltocht staat gepland op zondag 25 februari in Pesse, waarbij de deelname zoals altijd gratis is.

 

Naast onze wandelinitiatieven floreert ook onze voetbalacademie. Momenteel hebben we twee lichtingen, waarbij de nadruk ligt op techniek in combinatie met krachttraining, wat een krachtige formule blijkt te zijn. We zijn verheugd over onze samenwerking met Sportcentrum Anybody in Beilen, waar al onze voetbalactiviteiten plaatsvinden. Recentelijk hebben onze getalenteerde deelnemers overwinningen behaald in oefenwedstrijden tegen jeugdteams van FC Emmen en BSVV, wat de kwaliteit van ons programma onderstreept.

 

Binnenkort organiseren we weer een vrije training voor kinderen die geïnteresseerd zijn, en in maart starten we met onze reguliere voetbalschool in samenwerking met VV Beilen, waar maar liefst 90 kinderen aan deelnemen. Deze voetbalinitiatieven worden geleid door een toegewijd team van trainers, wat de kwaliteit van onze trainingen waarborgt.

 

Als FSD hebben we meer ambitieuze plannen voor de toekomst. Over vijf jaar streven we ernaar onze eigen voetbalvereniging te hebben. Hierbij blijven we ons inzetten voor verschillende initiatieven, zoals wandelgroepen, weerbaarheidstrainingen en maatschappelijke activiteiten, met aandacht voor iedereen, jong en oud.

 

Voor meer informatie over onze sponsoren/partners, maatschappelijke projecten, clinics, trainingen en sponsoren, bezoek onze website Footballskills Drenthe en volg ons op sociale media. Wil je meer weten over Sportcentrum Anybody? Neem dan een kijkje op de website of volg hen op sociale media. Voor direct contact met FootballSkills Drenthe kan gebeld worden naar 06-24503316.

 

Team FSD

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Vier je verjaardag bij FSD!

Ben je binnenkort jarig en wil je ook een leuk voetbalfeest? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!