Een zonnige zondagochtend in Valthe met de FSD Wandelgroep

Wandelen met FSD

Een zonnige zondagochtend in Valthe met de FSD Wandelgroep

Op deze stralende zondagochtend werden de wandelschoenen aangetrokken en de rugzakken gevuld, want de FSD Wandelgroep stond klaar voor een avontuurlijke tocht door het schilderachtige Valthe. De lucht was helderblauw en de zon gaf haar warme zegen, waardoor de dag perfect begon voor een gezellige wandeling.

 

Met 24 enthousiaste wandelliefhebbers vertrokken we op een ontdekkingsreis door de prachtige natuur van Valthe. Ons doel? Het onderduikershol met zijn boeiende historie. De route beloofde niet alleen fysieke inspanning, maar ook een duik in het verleden van deze schilderachtige streek.

 

De wandelpaden leidden ons langs mooie landschappen, met hier en daar een uitdaging omdat de bewegwijzering niet altijd even duidelijk was. Maar wat is een avontuurlijke wandeling zonder een beetje speurwerk? Samen lachten we om de kleine omwegen die we namen en de extra kilometers die we onbedoeld toevoegden aan onze toch al stevige 8-kilometerse route.

 

Ondanks enkele verrassingen onderweg bereikten we onze bestemming en werd de inspanning beloond met een gevoel van voldoening en saamhorigheid. De verhalen die we deelden, de grappen die werden gemaakt en de gezelligheid van de groep maakten deze wandeling tot een leuke dag.

 

Na al die stappen en verhalen was het tijd voor welverdiende rust en verwennerij. Lunchcafé Sisters in Emmen opende haar deuren voor onze vermoeide, maar voldane groep. Met smakelijke gerechten en verfrissende drankjes werden we opnieuw opgeladen en genoten we van elkaars gezelschap.

 

Tot de volgende tocht!

 

Team FSD

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

tocht wijster

Wandel mee met FSD op 26 mei rondom Oosthalen

Hallo allemaal, Wij gaan zondag 26 mei weer een leuke wandeling maken, deze keer starten wij bij Philip Wildevuur om vanaf daar een wandeling te maken rondom oosthalen en het landgoed met zijn rododendrons van beeldentuin Wildevuur.

Lees verder»
wandelen

Laatste wandeling in 2023

In een iets druilerige, maar prachtige omgeving van Lhee heeft de wandelgroep van Footballskills Drenthe / sport2000 combisport beilen zondagochtend haar laatste wandeling van 2023 gehad.

Lees verder»

Vier je verjaardag bij FSD!

Ben je binnenkort jarig en wil je ook een leuk voetbalfeest? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!