samenwerking style & matching

Nieuwsflash: Verlenging partnerschap met Styling & Matching Academy uit Zwolle!

FSD in de maatschappij, Onze partners

Nieuwsflash: Verlenging partnerschap met Styling & Matching Academy uit Zwolle!

Het is met groot genoegen dat we kunnen aankondigen dat onze gewaardeerde partner, de Styling & Matching Academy uit Zwolle, hun sponsorcontract met ons heeft verlengd.

 

Dit betekent dat we al voor het derde opeenvolgende jaar kunnen rekenen op hun steun bij onze activiteiten in Drenthe, waaronder ons belangrijke project ‘1 tegen eenzaamheid’, evenals tal van andere initiatieven.

 

Dankzij de voortdurende steun van onze trouwe sponsors kunnen we ervoor zorgen dat al onze activiteiten voor iedereen toegankelijk en betaalbaar blijven, iets wat van onschatbare waarde is in deze turbulente en kostbare tijden. We zijn dan ook enorm dankbaar voor de samenwerking met Suzanne van der Veen van Styling & Matching Academy.

 

Het motto van Styling & Matching Academy, “Inrichten met passie, is wonen met genot”, weerspiegelt perfect de essentie van hun opleidingsinstituut. Met persoonlijke en praktijkgerichte opleidingen en trainingen gaan Suzanne en Marian Lunsing (van interieurstudio M/L) samen met jou op zoek naar jouw identiteit en talenten als interieurontwerper.

 

Met een schat aan ervaring delen deze dames hun kennis en passie voor het prachtige vak van interieurontwerpen. Wil je meer weten over Styling & Matching Academy en wat zij te bieden hebben? Neem dan een kijkje op hun website voor meer informatie.

 

Suzanne, namens ons hele team, willen we je bedanken voor het vertrouwen en de prettige samenwerking. We kijken uit naar nog vele succesvolle jaren samen!

 

Stay tuned voor meer updates en spannende ontwikkelingen in onze samenwerking met Styling & Matching Academy!

 

TEAM FSD

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Vier je verjaardag bij FSD!

Ben je binnenkort jarig en wil je ook een leuk voetbalfeest? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!