voetbalschool op zondag vv beilen

Voorjaarstraining Footballskills Drenthe van start bij VV Beilen!

Onze partners, Voetbalschool

Voorjaarstraining Footballskills Drenthe van start bij VV Beilen!

Op zondag 24 maart gaat de voorjaarstraining van FootballskillsDrenthe van start, in samenwerking met VV Beilen op sportpark NoordWest.

 

Met maar liefst 90 spelers van verschillende voetbalverenigingen uit Midden-Drenthe en daarbuiten, belooft het een energieke aftrap te worden. De langdurige samenwerking met VV Beilen heeft zich bewezen als een succesverhaal, met ruim 10 jaar aan gezamenlijke inzet. Dit seizoen zullen we ons vooral richten op techniektraining, waarbij we niet alleen werken aan balvaardigheid, maar ook aan het zelfvertrouwen van de kinderen om acties te durven maken op het veld.

 

Elke trainingssessie wordt geleid door een team van 14 gedreven trainers, elk met hun eigen expertise en passie voor het spel. Niels Maagd benadrukt het belang van het vertrouwen van de kinderen en het stimuleren van hun actieve spel op het veld.

 

In het voorjaar werken we met 4 verschillende trainingsgroepen, gebaseerd op leeftijd en niveau, zodat elk kind op zijn of haar eigen tempo kan groeien. We willen de kinderen inspireren om met zelfvertrouwen te spelen en hen aanmoedigen om hun vaardigheden toe te passen in hun wedstrijden bij de club.

 

Met spelers uit diverse verenigingen biedt FootballskillsDrenthe een unieke leeromgeving waarin kinderen van elkaar kunnen leren en groeien. We kijken ernaar uit om iedereen te verwelkomen op 24 maart en samen een geweldig seizoen tegemoet te gaan!

 

Tot ziens op het veld!

 

Team FSD

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Vier je verjaardag bij FSD!

Ben je binnenkort jarig en wil je ook een leuk voetbalfeest? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!