Footballskills Drenthe verwelkomt met trots onze nieuwe partner: Abiant Beilen!

Onze partners

Footballskills Drenthe verwelkomt met trots onze nieuwe partner: Abiant Beilen!

Footballskills Drenthe is verheugd om aan te kondigen dat Abiant Beilen zich heeft aangesloten als onze nieuwste partner! Als de grootste uitzender van Noord-Nederland heeft Abiant een stevige reputatie opgebouwd door te streven naar duurzame inzetbaarheid, klimaatneutraal ondernemen en het bevorderen van regionale samenwerking.

 

Bij Footballskills Drenthe geloven we sterk in het verenigen van krachten om onze gemeenschap te versterken. Daarom zijn we enorm trots om Abiant Beilen te verwelkomen als nieuwe partner.

 

Hans Willems van Abiant Beilen

 

“Abiant is de grootste uitzender van Noord-Nederland. Duurzame inzetbaarheid, klimaatneutraal ondernemen en samenwerken in de regio zijn onze belangrijkste drie pijlers. Wij vinden het dan ook belangrijk om initiatieven te ondersteunen die bijdragen aan een betere werk- en leefomgeving. De goede doelen-actie van Niels Maagd sluit perfect aan bij waar wij als organisatie voor staan. De reden voor ons om dit mooie project te ondersteunen. “

 

We kijken ernaar uit om samen te werken met Abiant Beilen en om nieuwe hoogtepunten te bereiken in het ondersteunen van onze gemeenschap en het bevorderen van de ontwikkeling van jong talent in de regio.

 

Wil je meer weten over Abiant Beilen of ben je op zoek naar vakkrachten? Dan ben je bij Abiant aan het juiste adres. Bij de vestiging in Beilen helpen ze je graag met de zoektocht naar personeel. Hans en zijn bekwame collegae zijn te  bereiken op 0593 72 80 00 of mail naar infobeilen@abiant.nl. Bezoek de website  ook eens voor interessante vacatures.

 

Samen maken we een verschil, zowel op als buiten het veld!

 

Het Footballskills Drenthe Team

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Vier je verjaardag bij FSD!

Ben je binnenkort jarig en wil je ook een leuk voetbalfeest? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!