wandelen in drenthe

Wandelend het Jaar afsluiten: laatste tocht naar Lhee op 10 December!

Wandelen met FSD

Wandelend het Jaar afsluiten: laatste tocht naar Lhee op 10 December!

Wandelliefhebbers, opgelet!

 

Het is weer die tijd van het jaar waarin we onze wandelschoenen aantrekken en samen genieten van de frisse buitenlucht. En deze keer hebben we iets speciaals gepland voor onze laatste wandeling van 2023!

 

Op zondag 10 december a.s. nemen we jullie mee op een sfeervolle tocht naar Lhee. We starten om 10.00 uur vanaf de gezellige Bospub, en daar zullen we ook eindigen. De route belooft ongeveer 7 kilometer aan mooie vergezichten en gezellige gesprekken.

 

Waarom Lhee? Omdat het de perfecte afsluiter is voor dit jaar!

 

Na onze wandeling kunnen we samen ontspannen en genieten van de warme sfeer in de Bospub. Een heerlijke afsluiting van een actief wandeljaar!

 

Hoe kan je meedoen?

 

Laat ons weten of je van de partij bent! Het is altijd fijn om te weten hoeveel enthousiaste wandelaars we mogen verwachten. Stuur een berichtje als je graag wilt meewandelen.

 

Op naar Nieuwe Avonturen in Januari!

 

Na deze laatste wandeling van het jaar, gaan we even in winterslaap. Maar maak je geen zorgen! In januari zijn we terug met nieuwe avonturen, prachtige routes en nog veel meer gezelligheid.

 

Bedankt voor een fantastisch wandeljaar en we hopen jullie allemaal te zien op 10 december voor een afsluitende wandeling naar Lhee!

 

Niels, Johan en Leidy

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

tocht wijster

Wandel mee met FSD op 26 mei rondom Oosthalen

Hallo allemaal, Wij gaan zondag 26 mei weer een leuke wandeling maken, deze keer starten wij bij Philip Wildevuur om vanaf daar een wandeling te maken rondom oosthalen en het landgoed met zijn rododendrons van beeldentuin Wildevuur.

Lees verder»

Vier je verjaardag bij FSD!

Ben je binnenkort jarig en wil je ook een leuk voetbalfeest? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!