Samen sterk tegen eenzaamheid: Football Skills Drenthe zet zich in

FSD in de maatschappij

Samen sterk tegen eenzaamheid: Football Skills Drenthe zet zich in

Een warm gebaar in de laatste week van December

 

Beste supporters en vrienden van Football Skills Drenthe,

 

Het einde van het jaar nadert, en bij Football Skills Drenthe kijken we terug op een jaar vol sportieve hoogtepunten en maatschappelijke betrokkenheid. In het bijzonder willen we de aandacht vestigen op onze jaarlijkse inzet voor het goede doel, waarbij we in de laatste week van december ons richten op het thema “1 tegen Eenzaamheid.”

 

Vorig jaar organiseerden wij dit ook, en het raakte me diep te beseffen hoeveel mensen zich eenzaam voelen of geliefden hebben verloren. We willen er juist in deze tijd voor deze mensen zijn, door middel van kleine attenties of gewoon een gesprek om te helpen.”

 

Bij Football Skills Drenthe streven we ernaar laagdrempelig te zijn, zodat we iedereen kunnen bereiken die wel een steuntje in de rug kan gebruiken. Niet alleen onder ouderen, maar ook onder jongeren bestaat er eenzaamheid, en daar willen wij extra aandacht aan geven.

 

Het doel is helder: met onze maatschappelijke activiteiten willen we een positieve impact hebben op de gemeenschap. Samen met onze partners en sponsoren willen we deze week benutten om daadwerkelijk in actie te komen. Of het nu gaat om een kaartje, een bloemetje, of zelfs maar een telefoontje, elk gebaar zal zeker worden gewaardeerd. Dus als je iemand kent die wel een verrassing verdient, laat het ons weten – alles in vertrouwelijkheid.

 

Deze prachtige actie wordt mede mogelijk gemaakt door de gulle steun van onze sponsoren, die Football Skills Drenthe helpen om een verschil te maken in de samenleving.

 

Wil je meedoen aan deze bijzondere actie of ken je iemand die we kunnen verrassen? Neem dan contact op met mij (Niels) via 06-24503316 of stuur een e-mail naar nielsmaagd@gmail.com.

 

Laten we samen de kracht van verbondenheid laten zien en samen een lichtpuntje brengen in het leven van degenen die dat het hardst nodig hebben. Football Skills Drenthe blijft zich inzetten voor een warme en betrokken samenleving, en we hopen dat jullie met ons meedoen in deze waardevolle missie.

 

Met sportieve groeten,

 

Niels Maagd, namens Team FSD en alle partners/supporters

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

sponsor buro smit verlengt

Ook Buro Smit verlengt sponsorcontract voor 2024

Met enthousiasme kondigt Footballskills Drenthe de verlenging van de samenwerking met Buro Smit aan. Het gerenommeerde Buro blijft onze gemeenschapsinitiatieven ondersteunen, bijdragend aan de groei van niet alleen ons voetbalprogramma, maar ook onze campagne “1 tegen eenzaamheid” en georganiseerde wandelingen.

Lees verder»

Vier je verjaardag bij FSD!

Ben je binnenkort jarig en wil je ook een leuk voetbalfeest? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!