wandelen

Laatste wandeling in 2023

Wandelen met FSD

Laatste wandeling in 2023

In een iets druilerige, maar prachtige omgeving van Lhee heeft de wandelgroep van Footballskills Drenthe / sport2000 combisport beilen zondagochtend haar laatste wandeling van 2023 gehad.

 

Wij hadden een ongelofelijke mooie groep deelnemers met ruim 30 wandelaars. We zijn erg blij dat wij elke keer een mooie groep hebben die heel mooi met elkaar omgaan en waar vriendschappen ontstaan .

 

Onder de bezielende leiding van Johan Götz van Sport 2000 Combisport Beilen en Aleida Dries van Drenthe Promotie Team, hebben de deelnemers een kleine 7 kilometer afgelegd. Met een mooie ochtend in de natuur bij Lhee was het genieten van de omgeving. Zoals altijd hebben wij het seizoen afgesloten met wat lekkers en dit keer was het bij de Bospub.

 

Het was een fantastisch seizoen met meer dan 20 wandelingen die in drenthe zijn georganiseerd. De gehele groep heeft nu al aangekondigd ook de wandelingen in 2024, waarvan de eerste half januari al zal zijn, mee te willen doen. Wat begon als een hart onder de riem in Corona-tijd, is uitgegroeid tot een mooie groep die eens in de drie weken met elkaar Midden-Drenthe verkent door gezellig met elkaar te wandelen.

 

Nieuwe deelnemers zijn natuurlijk altijd welkom, aanmelden kan via 06-24503316. Geen van de activiteiten van Footballskills Drenthe zouden mogelijk zijn zonder de fantastische groep sponsoren van FSD. Zien we u ook in januari bij de FSD-nieuwjaarswandeling?

 

Team FSD

 

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Vier je verjaardag bij FSD!

Ben je binnenkort jarig en wil je ook een leuk voetbalfeest? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!