voetbalschool

FSD voetbalschool voorjaar trapt af met ruim 60 kinderen

Voetbalschool

FSD voetbalschool voorjaar trapt af met ruim 60 kinderen

voetbalschool

Zondagmorgen was het weer zover. De aftrap van de voorjaarstraining. Footballskillsdrenthe voetbalschool in samenwerking met Beilen op sportpark NoordWest.

 

Onder ideale weersomstandigheden werd er vol enthousiasme getraind door ruim 60 spelers afkomstig van diverse voetbalverenigingen uit Midden-Drenthe en zelfs daarbuiten. ,,Er werd vooral getraind op techniek uiteraard met bal. Dit alles onder deskundige begeleiding en er werd met veel plezier en inzet getraind”.

 

,,Wij hebben in totaal 8 trainers dit seizoen aan Footballskills Drenthe gekoppeld. op de zondagmorgen. Dit seizoen werken wij in 4 verschillende groepen waar wij kijken naar de leeftijd, maar ook zeker het niveau van alle kinderen.

 

Wij willen iedereen op zijn of haar niveau laten trainen en dit verdelen wij onder in verschillende groepen. Wij willen de kinderen wat meegeven dat ze met zelfvertrouwen gaan voetballen. En dat maakt het zo mooi om dit te doen. Durven acties te maken en in hun eigen wedstrijden bij de club te gaan gebruiken. Belangrijk is dat de spelers uit diverse verenigingen komen en daardoor veel van elkaar kunnen leren.”

 

De tweede training is op zondag 5 maart aanvang 10.00 uur.

 

Tot dan allemaal.

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Vier je verjaardag bij FSD!

Ben je binnenkort jarig en wil je ook een leuk voetbalfeest? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!