sponsor

Disnet wordt sponsor van FSD!

Onze partners

Disnet wordt sponsor van FSD!

Football Skills Drenthe (FSD) is zeer verheugd om Disnet als nieuwe sponsor aan te mogen kondigen. “Een fantastische aanvulling op de al geweldige groep sponsoren die we hebben”, aldus Niels Maagd van Football Skills Drenthe.

 

Het begon voor Disnet in 2010 met de distributie van camerastraps van Blackrapid vanuit een garage, met de waarden ‘leverbetrouwbaarheid’ en ‘afspraak is afspraak’ hoog in het vaandel. Mede daardoor is Disnet inmiddels uitgegroeid tot de beste distributeur in de Europese markt voor fotografie, video, optiek en outdoor. “De persoonlijke benadering en kwalitatieve service van Disnet zijn waarden die heel goed bij FSD passen. Geweldig om, mede dankzij Miranda Britstra-Lanjouw (CFO van Disnet), ook de steun van zo’n mooie Drentse parel te krijgen voor de uitvoering van onze maatschappelijke projecten en doelen,” vervolgt Maagd.

 

Voor meer informatie over de maatschappelijke projecten, clinics, trainingen en de sponsoren van FSD, kan contact opgenomen worden met Niels Maagd op 06- 24503316. Blijf op de hoogte en volg ook de socials van FSD!

 

Team FSD

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Vier je verjaardag bij FSD!

Ben je binnenkort jarig en wil je ook een leuk voetbalfeest? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!