elp

Maar liefst 30 deelnemers gingen mee naar Elp

Wandelen met FSD

Maar liefst 30 deelnemers gingen mee naar Elp

elp

Football Skills Drenthe / Combisport Beilen heeft zondag de derde wandeltocht van het jaar gehouden. 

 

Met maar liefst 30 deelnemers gingen op pad voor een boswandeling in Elp  en omstreken. Met dit aantal deelnemers zijn wij erg blij. Het was deze zondag bij uitstek een fantastische loopdag. Het weer zat mee en na afloop is er heerlijk gezeten bij de Strohoed.

Niels Maagd, Johan Gotz en Aleida Dries leidden alles in goede banen. In totaal werd er onder prima omstandigheden, zeven kilometer gelopen.

 

Wij zijn blij dat wij maatschappelijke activiteiten kunnen blijven ontwikkelen. “Geen woorden maar daden” is dan ook ons motto. Gewoon doen en omkijken naar elkaar! We zijn dan ook blij met de vele nieuwe aanmeldingen en nieuwe mensen die zich bij onze wandelgroep aansluiten. Al onze maatschappelijke activiteiten worden mogelijk gemaakt door de partners van FSD.

 

Zoals gewoonlijk was deze wandeltocht voor de deelnemers geheel gratis. Binnenkort volgen er weer nieuwe FSD-tochten. Wil je graag een kortere looproute? Dan kan dat! Wij kunnen lopen in 2 groepen.

 

Team FSD/ Combi Sport Beilen

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

wandelen

Laatste wandeling in 2023

In een iets druilerige, maar prachtige omgeving van Lhee heeft de wandelgroep van Footballskills Drenthe / sport2000 combisport beilen zondagochtend haar laatste wandeling van 2023 gehad.

Lees verder»

Vier je verjaardag bij FSD!

Ben je binnenkort jarig en wil je ook een leuk voetbalfeest? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!