voetbalfeestje stijn

Verjaardagsfeest van Stijn bij Footballskills Drenthe: Een middag vol voetbalplezier!

Voetbalfeestje

Verjaardagsfeest van Stijn bij Footballskills Drenthe: Een middag vol voetbalplezier!

Woensdag hadden we bij Footballskills Drenthe de eer om een verjaardagsfeestje te organiseren voor een bijzonder enthousiaste jonge voetballer: Stijn. Stijn, die droomt van een carrière als profvoetballer, leeft en ademt voetbal. Hij begint zijn dag met een bal aan zijn voeten en gaat er zelfs mee naar bed.

 

Wat een vreugde was het dan ook om in Oosterhesselen een voetbalclinic op locatie te mogen verzorgen ter ere van Stijns verjaardag. Met elf enthousiaste kinderen, zowel jongens als meisjes, beleefden we een onvergetelijke middag vol voetbalplezier en sportieve uitdagingen.

 

Tijdens de clinic stonden verschillende thema’s centraal. De kinderen leerden diverse trucjes, speelden spannende wedstrijden van één tegen één en twee tegen twee, en streden om de felbegeerde penalty bokaal. Hun inzet en enthousiasme waren bewonderenswaardig, en ze hebben ruim anderhalf uur met volle overgave getraind en gespeeld.

 

We willen alle kinderen complimenteren voor hun energie en inzet. En natuurlijk een speciale dank aan Stijn, dat wij als Footballskills Drenthe jouw verjaardagsfeest mee mochten maken. Het was een geweldige middag vol plezier en sportiviteit!

 

Met sportieve groet,

 

Niels Maagd
Footballskills Drenthe
0624503316


Foto door Nienke

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Vier je verjaardag bij FSD!

Ben je binnenkort jarig en wil je ook een leuk voetbalfeest? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!