voetbalschool 2023

Techniektrainingen bij VV Beilen: Meld je aan voor het Seizoen 2024-2025!

Techniektrainingen, Voetbalschool

Techniektrainingen bij VV Beilen: Meld je aan voor het Seizoen 2024-2025!

Techniektrainingen bij VV Beilen: Meld je aan voor het Seizoen 2024-2025!

FootballSkills Drenthe (FSD) organiseert in samenwerking met VV Beilen gedurende het nieuwe voetbalseizoen 2024-2025 tien spannende techniektrainingen op zondagmorgen voor JO7 t/m JO13 pupillen. Dit is een geweldige kans voor jonge voetballers om hun vaardigheden verder te ontwikkelen en vooral veel plezier te hebben!

Wat kun je verwachten?

Onze techniektrainingen zijn bedoeld als aanvulling op de reguliere trainingen binnen je eigen vereniging. De trainingen vinden eens per twee à drie weken plaats op zondagmorgen van 10.00 tot 11.30 uur. Dit zorgt ervoor dat je naast je normale trainingen extra kunt werken aan je individuele kwaliteiten.

Data en Tijd

  • Wanneer: Eens per twee à drie weken op zondagmorgen
  • Tijd: 10.00 – 11.30 uur
  • Duur: Vijf trainingen in het najaar en vijf trainingen in het voorjaar

Doelstelling

Het belangrijkste doel van de techniektrainingen is het verbeteren van de individuele kwaliteiten van de jeugdspeler. Of je nu beter wilt leren dribbelen, passen, schieten of verdedigen, onze trainingen helpen je om op elk vlak beter te worden. Maar natuurlijk draait het niet alleen om beter worden; plezier in het spel staat bij ons voorop!

Wie kan meedoen?

Voor het seizoen 2024/2025 is FSD op zoek naar enthousiaste JO7 t/m JO13-pupillen die graag aan hun voetbaltechnieken willen werken. Let op: er is een maximum aantal van 50 deelnemers voor de voetbalschool vastgesteld. Deelnemers worden geplaatst op volgorde van opgave, dus wees er snel bij!

Hoe kun je je inschrijven?

Voor meer informatie en om je aan te melden, kun je contact opnemen met Niels Maagd van Football Skills Drenthe.

 

Mis deze geweldige kans niet om je voetbalskills naar een hoger niveau te tillen en vooral om veel plezier te hebben tijdens de trainingen. Schrijf je vandaag nog in en zorg dat je erbij bent!

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Vier je verjaardag bij FSD!

Ben je binnenkort jarig en wil je ook een leuk voetbalfeest? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!