Metaal Recycling Meijering verlengt sponsorschap met Footballskills Drenthe

Onze partners

Metaal Recycling Meijering verlengt sponsorschap met Footballskills Drenthe

 

Metaal Recycling Meijering verlengt sponsorschap met Footballskills Drenthe

Football Skills Drenthe is trots om aan te kondigen dat Metaal Recycling Meijering zijn sponsorcontract heeft verlengd voor een derde jaar. Dit bedrijf, gevestigd in Beilen en Smilde, blijft een belangrijke partner in het mogelijk maken van betaalbare voetbalactiviteiten voor iedereen.

 

Betrokkenheid bij de gemeenschap

De voortdurende steun van Metaal Recycling Meijering is van onschatbare waarde. Dankzij hun bijdrage kunnen wij onze missie voortzetten om sporten en bewegen toegankelijk te maken voor onze lokale gemeenschap. Samen streven we ernaar om de gemeenschap te versterken en een gezonde levensstijl te bevorderen.

 

Een woord van dank aan Sander Meijering

Sander Meijering, directeur van Metaal Recycling Meijering, benadrukt het belang van lokale sportstimulering en ondersteuning. Hij gelooft, net als wij, dat sport een krachtig middel is om mensen samen te brengen en positieve veranderingen in de samenleving te bewerkstelligen.

 

Metaal Recycling Meijering is een snel groeiend bedrijf dat zich specialiseert in het afhalen en verantwoord recyclen van metalen en oud papier. Met een sterke focus op duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen, steunen zij niet alleen onze voetbalschool, maar ook tal van andere maatschappelijke initiatieven zoals wandeltochten en campagnes tegen eenzaamheid die wij vier keer per jaar organiseren.

 

Samenwerken voor een positieve impact

De verlenging van dit sponsorcontract is voor Football Skills Drenthe geweldig. Het biedt ons de mogelijkheid om onze activiteiten verder uit te breiden en meer kinderen te bereiken. We zijn dan ook zeer verheugd om onze samenwerking met Metaal Recycling Meijering voort te zetten. Deze samenwerking stelt ons in staat om onze missie voort te zetten en een positieve impact op de samenleving te hebben.

 

Dank aan onze sponsoren

Onze sponsors, zoals Metaal Recycling Meijering, spelen een cruciale rol in het mogelijk maken van onze activiteiten. Samen werken we aan een gezondere en hechtere gemeenschap. Neem gerust een kijkje op de website van dit mooie regionale bedrijf om meer te weten te komen over hun waardevolle werk.

 

Bedankt, Sander Meijering, voor jullie blijvende steun en betrokkenheid. Samen maken we het verschil!

 

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Vier je verjaardag bij FSD!

Ben je binnenkort jarig en wil je ook een leuk voetbalfeest? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!