fsdgroep09-21

Sportbon van 100 euro voor kinderen in Midden-Drenthe

FSD in de maatschappij

Sportbon van 100 euro voor kinderen in Midden-Drenthe

 

De gemeente Midden-Drenthe vindt het belangrijk dat elk kind kan sporten en leuke dingen kan doen, ook als u hiervoor geen of weinig geld heeft. Heeft u een laag inkomen en willen uw kinderen graag sporten?

 

De Sportbon is een waardebon van € 100 en is bestemd voor uw thuiswonende kinderen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar. Met de Sportbon kunnen kinderen lid worden van een sportclub of fitnessclub.

 

De Sportbon is bedoeld om te stimuleren dat kinderen lid worden van een sportclub of fitnessclub. De waarde van de Sportbon wordt rechtstreeks overgemaakt aan de sportclub en is niet inwisselbaar voor geld. Als de contributie meer dan € 100,- bedraagt, moet u de rest zelf bijbetalen (bijv. van de uitkering voor activiteiten).

Voor meer informatie kunt u hier terecht.

 

Wij als FootballSkills Drenthe zijn zeer blij met alle inspanningen van de gemeente om alle kinderen te kunnen laten genieten van sport activiteiten!

 

Team FSD

 

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

sponsor buro smit verlengt

Ook Buro Smit verlengt sponsorcontract voor 2024

Met enthousiasme kondigt Footballskills Drenthe de verlenging van de samenwerking met Buro Smit aan. Het gerenommeerde Buro blijft onze gemeenschapsinitiatieven ondersteunen, bijdragend aan de groei van niet alleen ons voetbalprogramma, maar ook onze campagne “1 tegen eenzaamheid” en georganiseerde wandelingen.

Lees verder»

Vier je verjaardag bij FSD!

Ben je binnenkort jarig en wil je ook een leuk voetbalfeest? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!