Geslaagde herfstwandeling van wandelgroep FSD

Wandelen met FSD

Geslaagde herfstwandeling van wandelgroep FSD

Football Skills Drenthe (FSD) heeft gisteren in samenwerking met Sport 2000 Combi Sport Beilen een geslaagde wandelactiviteit georganiseerd. In totaal liepen er twintig mensen mee en werkten gedurende de tocht flink aan hun gezondheid.

 

De start van de herfstwandeling was in Elp. In totaal werd een afstand van 6 kilometer afgelegd. Volgens FSD past wandelen volledig bij een gezonde levensstijl. ,,Sport en beweging zijn erg belangrijk. En het is mooi dat de groep steeds wat groter wordt.” Ook is er gekozen voor twee afstanden, zodat iedereen de mogelijkheid heeft om eraan mee te doen.

 

Wie ook wil aansluiten bij deze wandelactiviteiten, is van harte welkom! Deelname is geheel vrijblijvend en gratis. Wel dient men zich vooraf aan te melden. Dit kan door een bericht te sturen naar info@footballskillsdrenthe.nl of te bellen naar 06-24503316.

 

Team FSD

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

tocht wijster

Wandel mee met FSD op 26 mei rondom Oosthalen

Hallo allemaal, Wij gaan zondag 26 mei weer een leuke wandeling maken, deze keer starten wij bij Philip Wildevuur om vanaf daar een wandeling te maken rondom oosthalen en het landgoed met zijn rododendrons van beeldentuin Wildevuur.

Lees verder»

Vier je verjaardag bij FSD!

Ben je binnenkort jarig en wil je ook een leuk voetbalfeest? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!