anybody

Sport- en Racket centrum AnyBody nieuwe partner FSD!

Clinics, Voetbalschool

Sport- en Racket centrum AnyBody nieuwe partner FSD!

 

Sport- en Racket centrum AnyBody & FSD gaan samenwerking aan! 

 

Als FSD zijn we erg blij dat we weer een leuke en sportieve samenwerking mogen aangaan.

 

Sport- en Racketcentrum Anybody is een geweldig centrum waar de inwoners van Midden- Drenthe in beweging kunnen komen en lekker kunnen sporten. Even jezelf in het zweet werken in de fitnesszaal of lekker je dag afsluiten met een fanatiek potje squash of indoor tennis, het kan allemaal bij AnyBody! Wil je niet alleen naar de sportschool, sluit je dan aan bij de leuke groepslessen! We zijn zeer verguld met deze nieuwe, sportieve partner!

 

We stellen u dan ook graag even voor aan Priscilla!

 

Sport- & Racketcentrum AnyBody is sinds 2007 gevestigd aan de Romhof in Beilen, op het bedrijventerrein Ossebroeken. In het sportcentrum kan er volop worden gesport. Denk aan fitness en het volgen van groepslessen, maar ook squashen en indoortennis behoren tot de mogelijkheden. Net als Football Skills Drenthe vinden wij dat sport en bewegen voor iedereen toegankelijk zou moeten en kunnen zijn! Wij herkennen ons dan ook in de visie van FSD, namelijk het bijdragen aan een sportieve omgeving waar bewegen en plezier voorop staat.

 

Vorig jaar heb ik een aantal keren gesproken met Niels. De manier waarop hij met passie over FSD spreekt en zijn maatschappelijke betrokkenheid heeft mij doen besluiten om de samenwerking met FSD aan te gaan. Samen met FSD dragen wij graag ons steentje bij aan een sportieve samenleving.

 

Priscilla Lichtendonk

 

Bekijk ook de website eens en kom in beweging bij Sport- en Racket centrum AnyBody

https://sportcentrum-anybody.nl/

 

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Vier je verjaardag bij FSD!

Ben je binnenkort jarig en wil je ook een leuk voetbalfeest? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!