Samenwerking De Boom en FSD!

Voetbalschool

Samenwerking De Boom en FSD!

Als Footballskills Drenthe zijn we erg blij om wederom een geweldige samenwerking te kunnen aankondigen!

 

De Boom is een winkel waar clienten van Zorg&Activiteitenbegeleiding Noord Nederland als dagbesteding meubels maken en verkopen. Tevens helpen ze mee de winkel in te richten en bezorgen ze ook de meubels die verkocht worden. Een uitstekende match met Footballskills Drenthe! We stellen de organisatie graag even aan u voor!

 

Over ZANNL

 

Zorg&Activiteitenbegeleiding Noord Nederland biedt dagbesteding aan mensen met een psychisch, sociaal en of verstandelijke beperking. Ons doel is mensen individueel te begeleiden en te  ondersteunen waar nodig, we spelen daar bij in op de hulpvraag en de individuele behoeften. We zoeken een werkplek die past bij zijn of haar mogelijkheden en interesses, en streven ernaar dat hij of zei zich veilig en vertrouwd voelt bij het geen aangeboden wordt en het aansluit bij zijn of haar mogelijkheden en of beperkingen. Structuur en veiligheid zijn daarin belangrijke voorwaarden. Het individu staat bij ons centraal, ieder heeft zijn eigen werkplek en het daarbij horende gereedschap. Tevens moet het ook een uitdaging zijn om te leren en jezelf te ontwikkelen.

 

Het team

 

We werken met een team van gediplomeerde mensen en vrijwilligers, die ervaring hebben in het begeleiden en ondersteunen. Vakmensen die in de praktijk het vak beelden gieterij en meubelmakerij kunnen aanleren. Sinds April 2021 hebben we de dagbesteding uitgebreid met een winkel in Beilen. Hier hebben we een showroom met meubelen, gemaakt op de dagbesteding, buitenkeukens, lounge sets, tafels etc. , aangekleed met decoratie. Dit wordt voor u op maat gemaakt. Ook hier helpen cliënten met het inrichten, verkopen en bezorgen.

 

We zijn op zoek naar cliënten die het leuk vinden om in de winkel te komen helpen. Neem contact op voor meer informatie;

 

De Boom

Brinkstraat 17

9411 KJ Beilen

deboombeilen@outlook.com

 

Zorg&Activiteitenbegeleiding Noord Nederland

Werkplaats
Industrieweg 26
9482 TT Tynaarlo
www.zannl.com
noordnederland1@outlook.com

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Vier je verjaardag bij FSD!

Ben je binnenkort jarig en wil je ook een leuk voetbalfeest? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!